XXIV. Diákönkormányzati Szabadegyetem

Csomakőrös Egyéb

XXIV. Diákönkormányzati Szabadegyetem

A Diákönkormányzati Szabadegyetem (DÖKSZAB) a MAKOSZ nyári tábora, amely talán a legkiemelkedőbb az összes rendezvény közül. Egy hét alatt résztvevőink rengeteg téren fejlődhetnek: a képzések és fakultációk a produktív diáktanácsozásban segítenek, míg a csoportmunkák a személyes készségek fejlesztéséhez is hozzájárulnak. Mindezek mellett, a résztevők számos élménnyel és új baráttal térnek haza. Aki DÖKSZAB-on járt, az tudja milyen is a MAKOSZ feeling. A táborban azok vehetnek részt, akik előtt még legalább két iskolai év áll, azaz IX., X., XI., szakiskolások esetén XII. osztályt kezdők.

Idén a XXIV. Diákönkormányzati Szabadegyetem 2018. augusztus 29. és szeptember 5. között kerül megszervezésre Csomakőrösön, a Debreczi Panzióban, Kovászna megyében. A részvételi díj 150 lej. Jelentkezési határidő augusztus 5, résztvevők számára.

A résztvevők mellett várjuk egy staff csapat jelentkezését is, amely szervezőkből, csoportvezetőkből és médiásokból fog állni, számukra a jelentkezési határidő július 30.