VI. KMDSZ Téli Majális

Törökvágás Szabadtéri

“Diáknapok around the World”
Az első megálló pedig nem más, mint az Északi-sark. Készítsétek a meleg ruhákat és a jókedvet! Nemsokára indul az utazás!
Elmúlt karácsony és mindannyian izgatottan várjuk, mit tartogat számunkra az új év…🤔Nos, nem is kell olyan sokat várni, hisz január 12-én elhozzuk nektek újra a diáknapok hangulatát, a téli majális keretében.🥳
➡️Az alábbi űrlap kitöltésével regisztrálhat minden, minimum 15 és maximum 18 fős egyetemista csapat, amelyben minimum 7 fiú és minimum 7 lány vesz részt, január 9. reggel 09:00 óráig. A befizetési összeg 20 lej/fő.

👉 https://goo.gl/forms/SpEWw0IEpKpn53uJ2

Mi szükséges a regisztrációhoz?
-név
-telefonszám
-e-mail cím
-születési dátum
-a személyi igazolvány sorozatszáma
(seria si numarul)
-az ellenőrződ száma
(nr. matricol)
-nemed
Hogyan zajlik a regisztráció és a befizetés❓ A csapatkapitányok egyben kell kifizessék a csapattagok részvételi díját, Január 9-én és 10-én a KMDSZ irodában (Avram Iancu 21.)Az iroda mindkét nap 09:00-17:00 óra között áll a rendelkezésetekre.
👉Miután ez megtörtént, minden csapattag személyesen veheti át a karszalagját, az aA kártya felmutatásával, Január 10-én és 11-én 12:00 és 20:00 óra között a KMDSZ Irodában!
Amennyiben a csapatkapitány nem fizette be a részvételi díjat, nem vehetitek ki a karszalagjaitokat!
A regisztráció lezártával értesíteni fogunk minden csapatkapitányt a további részletekről!
❗️Ne feledjétek, találkozunk Január 12-én 11:00 órakor Törökvágáson, majd ezt követően várunk titeket 22:00 órától egy fergeteges afterpartyra, a The Legend Club-ba!🎉🎈
A bulira belépőt a helyszínen vásárolhatsz. …… lej értékben.
Találkozunk nemsokára!😉
#kmdsztélimajális #diáknapokaroundtheworld #minemfázunk #majálistélenisnyáronis #elsőállomásészakisarok