Tvrtko – Életem filmje

Online Egyéb
Időpont: 2022. SZEPTEMBER 25., VASÁRNAP, 16:00 UTC+03
54,99 lei  Fizetős online esemény
ÉLETEM FILMJE
Egész életemben készültem erre a filmre. Láthattatok tőlem megannyi történetet Észak-Koreától Csernobilig, háborúktól diktatúrákig, Alaszkától Hawaiig, ám azt nem láthattátok, hogy mi van igaz mesék mögött.
18 évesen kerültem a háborúba. Véletlenül. Körbezártak. Most egy váratlanul előkerült VHS-kazetta segítségével megmutatom a kezdeteket és mindazt, ami utána jött…
Egy tévéstáb átverekedte magát az háborús blokádon és bejutott az ostromgyűrűbe, hozzám. Én pedig meséltem. 18 évesen, elszántan, félelemmel tele.
De a filmben megszólal az Édesanyám is, akinek sosem leszek Pulitzer-emlékdíjas újságíró, meg hős haditudósító vagy sikeres előadó. Neki “csak” az egyetlen fia vagyok, aki gyerekként elindult a háborúba.
Mozink sok országban készül, állandó stábommal, akik egyben a barátaim is. Jön a VHS titka, és egy szívszorító találkozás igaz története.
Életem filmje… mindig is arra készültem, hogy leforgassam és bemutassam Nektek!
A premierre kerek évfordulós születésnapom hétvégéjén kerül sor. A film -szokásos jótékonysága mellett- ezúttal társadalmi célt is szolgál, erről hamarosan beszámolok.
Ha szeretted az ALOHA-filmeket, az “Életem filmjét” imádni fogod! Hit, erő és elszántság, szórakoztatás és együtt gondolkodás, Nektek, Értetek, Miattatok!
Köszönöm, hogy velem tartotok!