Tőzsde, deviza, kripto az alapoktól

Online Ismeretterjesztő

A Mentor Team ingyenes tőzsdei előadásán lépésről lépésre mutatjuk meg a tőzsdei kereskedelem múltját, jelenét és jövőjét.
Rámutatunk arra, hogy miként lehet a hobbi ‘tőzsdézéstől’ a profi pénzügyi befektetési szintig terjedően betekintést nyerni a különböző pénzügyi területek azonosságaiba.
Az online kereskedelem az egyike a világ legjobban fizetett tevékenységeinek, de ez a szakma sem mindenkinek való. Szerencsejátékos gondolkodással itt nem mész semmire. Szükség van a szorgalmadra, kitartásodra, fegyelmedre a tudás elsajátításához. Mint minden jól végzett szakma, ez is eljuttathat az anyagi függetlenséghez, stabilitáshoz. Neked ugyanúgy van lehetőséged ezen tudás elsajátításához, mint bárki másnak. Ezen úton való elindulásban nyújtunk Neked szakmai segítséget.
Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, TELJES NÉVVEL ÉS VALÓS ELÉRHETŐSÉGEKKEL! Hiányos vagy nem valós adatok esetén nem tudjuk elfogadni a regisztrációt! Köszönjük a megértést! Az adatokat a képzés után kérésre töröljük!
Regisztráció: http://eepurl.com/dyUalv
A regisztrációt követően emailben küldjük a részleteket!
Ha részt veszel a Start képzésen és utána szeretnél a Mentor Teamnél tanulni, az Alapképzés nettó árából 50.000 forint kedvezményben részesülsz! A kedvezmény átruházható!
Előadó: Gruber Ferenc