Tőzsde bárhol, bármikor

Online Ismeretterjesztő

Időpont: 2022. NOVEMBER 12., SZOMBAT, 11:00–15:00 UTC+02

A Mentor Team ingyenes tőzsdei előadásán lépésről lépésre mutatjuk meg a tőzsdei kereskedelem válságokon átívelő múltját, jelenét és jövőjét.
Rámutatunk arra, hogy miként lehet a hobbi ‘tőzsdézéstől’ a profi pénzügyi befektetési szintig terjedően betekintést nyerni a különböző pénzügyi területek azonosságaiba.
Az online kereskedelem az egyike a világ legjobban fizetett tevékenységeinek, de ez a szakma sem mindenkinek való. Szerencsejátékos gondolkodással itt nem mész semmire. Szükség van a szorgalmadra, kitartásodra, fegyelmedre a tudás elsajátításához. Mint minden jól végzett szakma, ez is eljuttathat az anyagi függetlenséghez, stabilitáshoz. Neked ugyanúgy van lehetőséged ezen tudás elsajátításához, mint bárki másnak. Ezen úton való elindulásban, a digitális nomád lét kialakításában nyújtunk Neked szakmai segítséget.
Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, TELJES NÉVVEL ÉS VALÓS ELÉRHETŐSÉGEKKEL! Hiányos vagy nem valós adatok esetén nem tudjuk elfogadni a regisztrációt! Köszönjük a megértést! Az adatokat a képzés után kérésre töröljük!
Regisztráció: http://eepurl.com/dyUalv
A regisztrációt követően emailben küldjük a részleteket!
Ha részt veszel a Start képzésen és utána szeretnél a Mentor Teamnél tanulni, az Alapképzés nettó árából 50.000 forint KEDVEZMÉNYBEN RÉSZESÜLSZ!
Előadó: Gruber Ferenc