Tízmilliószoros Napi teremtő meditáció

online esemény Ismeretterjesztő
✨ Az idei utolsó Tízmilliószoros Napon ismét “INGYENES ÉLŐ, ONLINE TEREMTŐ MEDITÁCIÓ”ra várlak Benneteket hivatalos Facebook oldalamon.✨
✨ Találkozzunk a Nagy Buddha Nap csodás energiaterében, és teremtsünk közösen! ✨
Időpont:
2021. október 27. (szerda) 19:30
Helyszín:
Tomek Noémi motivációs előadó hivatalos oldal www.facebook.com/tomeknoemi
✨ A csoportos programoknak mindig nagy ereje van, gyertek, és hozzátok el Ti is saját álmaitokat és teremtő energiáitokat, részesüljetek a csoport támogató minőségeinek áldásából és a tér pozitív rezgéseiből! Hívjátok meg ismerőseiteket is, legyünk minél többen együtt ezen a csodálatos napon! ✨
👆 Jelezzetek vissza az “Érdekel”, vagy az “Ott leszek” gombokkal, és emlékeztetőt kaptok a kezdés előtt!
❓ Mit érdemes tudni az év utolsó Tízmilliószoros Napjáról?
“Buddha anyja, Mayadeví Indra országában született újjá, az istenek között. Hogy visszafizesse kedvességét és megszabadíthassa őt, Buddha 3 hónapot töltött tanításokkal az istenek birodalmában.
Mikor vissza akart térni a földre, Indra és Brahmá három nagy lépcsőt teremtettek egészen Shankisáig. Buddha lesétált a középső lépcsőn, a két szélsőn pedig lekísérték őt az istenek, feje fölé a tisztelet és nagyrabecsülés ernyőit tartották. Buddha Shankisában leereszkedett az égből, ott, ahol ma Uttar Pradesh található, mely ezért egyike a nyolc buddhista szent helynek.
Ezen a napon Buddha földre szállását ünnepeljük. Minden, amit teszünk, legyen nagyon tudatos, hiszen ez a nap tízmilliószoros pozitív, vagy negatív teremtő energiával rendelkezik.” (forrás: karmaguru.hu)
Szeretettel,
Tomek Noémi
coach, mestertréner
ThetaHealing mester instruktor
Pranagarden Kiemelt Nagykövet
www.oromvilag.hu

www.facebook.com/tomeknoemi
www.facebook.com/oromvilag