Tekergő online meseműhely pedagógusoknak

Duna-ház Torockó Ismeretterjesztő

7-et egy csapásra – Tekergő online meseműhely pedagógusoknak

tavasszal elmaradt Tekergő meseműhely pedagógusképzést – tekintettel a járványhelyzetre – online formában szervezzük meg.

A kreatív meseműhely tervezett időpontja: 2020. szeptember 28. – 2020. október 2., 5X2 óra hétköznap délutánonként 18:00-20:00 óra között (romániai idő szerint). A kreatív gyakorlati képzés az online térben is könnyen elsajátítható és könnyen is alkalmazható játékokkal, módszerekkel kiegészülve várja a résztvevőket.

A Tekergő meseműhelyek sikerén felbátorodva játékos, vidám, és nem utolsó sorban kifejezetten hasznos mesemondó tréningre invitáljuk elsősorban a helyi és környéki pedagógusokat, de akár a mesélni szerető szülőket, nagyszülőket is.

Az interaktív képzésre a részvétel díjtalan, de a helyek korlátozott száma miatt regisztrációhoz kötött.

Minimális létszám: 12 fő.

A műhely vezetője: Hajós Erika, a Tekergő Meseösvény Egyesület elnöke, a módszer kidolgozója.

Regisztráció:https://forms.gle/mnduCB8NG3eB3e347
Regisztrációs határidő: 2020. szeptember 20. vasárnap 24:00 óra

Kérjük, hogy a könnyebb áttekinthetőség miatt azok is regisztráljanak újra, akik korábban emailben jelezték részvételi szándékukat az online képzésen. A regisztrációs kérdőív rövid, kb. 3 percet vesz igénybe a kitöltése.

Bővebb információ a Duna-Ház honlapján: https://duna-haz.com/7-et-egy-csapasra-tekergo-gyakorlati-mesemuhely-pedagogusoknak/