Szorongásoldási technikák autizmusban

Online Ismeretterjesztő
A Patrónus Ház 12 autizmus spektrumzavarral élő lakója számára 2021 évben nyújtott be pályázatot 𝗘𝗴𝘆𝗲𝗻𝘀𝘂́𝗹𝘆𝗯𝗮𝗻 𝗮 𝗵𝗼𝗹𝗻𝗮𝗽𝗲́𝗿𝘁 címen, azzal a céllal, hogy lakói számára az autizmussal együtt járó szorongások oldására biztosítson megfelelő foglalkozásokat.
Az elmúlt egy évben heti rendszerességgel tartottak szakemberek zeneterápiás foglalkozásokat, jóga órákat és masszázson is részt vehettek lakóink.
A foglalkozások során alkalmazott eszközökről, technikákról, gyakorlatokról szeretnél tapasztalatainkat megosztani társszervezeteknek, szakembereknek, érintett szülőknek.
𝑨𝒖𝒈𝒖𝒔𝒛𝒕𝒖𝒔 𝟏𝟓-𝒆́𝒏 𝟏𝟓 𝒐́𝒓𝒂𝒌𝒐𝒓 ingyenes workshop formájában a foglalkozásokat vezető szakemberek és az intézmény vezetője osztja meg tapasztalatait az érdeklődőkkel.
Az online workshop-ot Zoom felületen tartjuk, melyhez az elérhetőséget a regisztrációnál megadott email címre küldjük el a workshop előtti munkanapon.
𝗥𝗲𝗴𝗶𝘀𝘇𝘁𝗿𝗮́𝗰𝗶𝗼́ 𝗮𝘇 𝗲𝘀𝗲𝗺𝗲́𝗻𝘆𝗿𝗲 ➡ https://forms.gle/Ftm1x6q7Uiynodeq9
Az elmúlt egy év foglalkozásait a FOF2021 pályázat keretén belül az Emberi Erőforrások Minisztériuma és Slachta Margit Nemzeti Szociálpolitikai Intézet támogatta.