szokások okozhatnak “lassú” anyagcserét?

online esemény, Online: forms.gle Ismeretterjesztő

Milyen banális

Tudtad-e? Szokták még metabolizmusnak is nevezni az anyagcserét.
De mit is jelent valójában?
Miért kell “hétköznapi” megértést szeretnünk róla?
Dr. Suba Réka vagyok, belgyógyász rezidens és a Testszerviz Románia képviselője. Mivel lassan 6 éve dolgozom azon, hogy Erdélyben és Magyarországon segítsek az ügyfeleimnek könnyebbé, egyszerűbbé, családbarátabbá tenni az életmódváltást, tudom, hogy hatalmas kihívás a táplálkozás-életmód-víz-stressz-hormon témákon felülkerekedni, s jól “menedzselni”! Ezen az előadáson szeretnék adni neked egy pár tippet és bíztatást arra, hogy te magad ne legyél az anyagcseréd ellensége. Sokkal inkább segítsd.
Mi a funkciója az anyagcserének? Mit takar? Ebben egy Puerto Rico-i kutató, fogyás specialista meghatározását használnám, mivel egyszerűen, frappánsan összerakta:
“Anyagcsere: az összes olyan mozgás, változás és tevékenység, amelyet a tested azért végez, hogy a túlélés érdekében az ételt energiává alakítsa át.”
Lehetséges, hogy Te magad is hallottál már a “lassú” anyagcseréről…
Felhozok néhány tünete, amelyek segítségével megérted és felismerheted, hogy miben nyilvánulhat meg: székrekedés, emésztési zavar, keringési zavar, túlsúly és még sorolhatnám. Tehát, olyan mozgások, amelyek lassabban működnek, mint ahogy kellene működjenek.
Miért hallhatunk többet a „lassú anyagcseréről”? A statisztikák szerint az emberiség nagy többsége túlsúlyos és minden negyedik ember küszködik elhízási problémákkal.
A fő gond az, hogy ez minden évvel csak romlik, tehát a statisztikák azt mutatják, hogy az emberiség minden évvel „kövérebb lesz”.
És a túlsúly és az elhízás más egészségügyi problémákat, például magas vérnyomást, magas koleszterinszintet és cukorbetegséget is okoz, ezért ezeknek a száma is évről-évre növekszik.
Az ügyfeleim körében azt tapasztalom, hogyha valamiről megértést szereznek és megértik annak a dolognak a fontosságát, akkor igen is tesznek érte. Így tudnak jobb állapotba kerülni.
Miért ne törekedjünk arra, hogy egy kiegyensúlyozottabb életet élhessünk? Hogy vannak-e, vagy lesznek-e nehézségek közben? Igen. Biztosan. Az egyedüli dolog, ami töretlen kell maradjon, az a kitartás… Az előadáson pedig motivációt és tippeket is teszünk a kitartásod mellé!
Az online bemutatómnál:
– az egyszerűségre,
– a célszerűségre
– és a tapasztalaton alapuló megoldásokra teszem a hangsúlyt!
_____________________________________
Amennyiben egy cseppet is érdekel a téma, jelentkezz be! Ha már egy-két dolgot tanulsz, majd másnap alkalmazod, szerintem megérte neked az az 1 óra.
_____________________________________
Időpontja: július 28 (szerda) romániai idő szerint 20:00 órától.
A ZOOM szoftvert fogjuk használni, amihez leírást is fogunk küldeni az előadás előtt.
A regisztrált e-mail címedre el fogjuk küldeni a bejelentkezéshez szükséges adatokat.
____________
Várlak nagy szeretettel,
dr. Suba Réka, Testszervis Románia, belgyógyász rezidens
“Szeretnénk, ha az életmódváltás nem a lemondásokról, hanem sokkal inkább a lehetőségekről szólna.”
Jelentkezz be bizalommal! 🙂

, hétköznapi szokások okozhatnak “lassú” anyagcserét? – dr. Suba Réka online előadása