SZÍNHÁZ: A PÁRHUZAMOS VÁROS: GYÁRVÁROS

Új Ezredév Református Központ, Temesvár Kultúra, kommunikáció

Két nővér. 2002-ben egyikük nyomtalanul eltűnt. 20 évvel később a lánya, Ágnes még mindig őt próbálja felkutatni. A Református Központban van az a személy, aki a rejtély kulcsát őrzi…

Hová tűnt Flóra? Viki, gyerekkori barátnője úgy hiszi, valami történt vele Németországban.

Egy előadás. Egy játék. Egy app.

Szöveg: Peca Ștefan
Rendező: Ana Mărgineanu
Rendezőasszisztens: Molnos András Csaba
Ügyelő: Kertész Éva
Zeneszerző: Cári Tibor
Koreográfus: Andreea Duță
Díszlettervező: Albert Alpár
Hangtervező: Rácz Radu
Videó: Sorin Mocanu
Szereplők: Tokai Andrea, Vajda Boróka, Török Olga, Balázs Attila, Borbély B. Emília, Csábi Anna, Daniel Ghidel, Blénessy Enikő, Hegyi Kincső, Jancsó Előd, Kiss Attila, Kocsárdi Levente, Lajter Márkó Ernesztó, Lőrincz Rita, Magyari Etelka, Mátyás Zsolt Imre, Török Silvia
Grafika: Sergiu Lazin
Illusztráció: Bianca Chiriac
Applikáció: Adrian Lupei
Fordítók: Henrike Bradiceanu Persem, Rudolf Herbert (német), Carmen Tărniceru (angol), Laslavic Tímea, Sütő-Udvari Magdolna, Orbán Enikő (magyar)
Producer: Ionel Mărginean
Produkciós asszisztens: Maria Dombrov

A Párhuzamos város: Gyárváros című előadás a Diogene Kulturális Egyesület által a Csiky Gergely Állami Magyar Színházzal és a Temesvári Német Állami Színházzal koprodukcióban, a Temesvári Politechnika Egyetemmel együttműködve, az Új Ezredév Református Központ, a Temesvári Tömegközlekedési Vállalat és a CiviCultura támogatásával kidolgozott Urban Dilemmas: Parallel City projekt része. A projekt a „Temesvár 2023 – Európa Kulturális Fővárosa” Kulturális Program része, és Temesvár önkormányzata a Projektközponton keresztül finanszírozza.

Jegyek a www.tm-t.ro és az www.orasulparalel.ro oldalakon vásárolhatók.

A rendezvényen való részvételhez kérjük, legyen Önöknél feltöltött, lehetőleg Android operációs rendszerű telefon, fülhallgató a telefonhoz és egy nagy adag kalandvágy.

 

Időpont: 2022. szeptember 13., kedd, 19:00