Stresszoldó hangfürdő, tibeti hangtálakkal

Seishin massage Ismeretterjesztő

Stresszoldó hangfürdő, tibeti hangtálakkal, Sepsiszentgyörgyön

Hangfürdőre hívom azokat, akik már ismerik, vagy szeretnék megismerni a tibeti hangtálak rezgései által okozott csodálatos blokkoldásokat.
A hangtálaim igazi, kézzel készített tibeti hangtálak, melyek rezgéseikkel oldják a test és lélek blokjait, kiegyenlítik szervezetünk energia szintjét.
„A hangtál eredete ősidőkig nyúlik vissza, s nem meglepő, Tibetben születette meg. Nem tálalásra használják, hanem gyógyításra. Ez a pár ezer éve használt eszköz gyakorlatilag mindent tud, amit a modern biorezonancián alapuló eszközök. Indiai vallások hiszik, hogy mindannyian, az univerzum, az istenek, a Föld és az összes ember hangból alakult ki. Működése természetesen a rezgéseken alapul, ahogy egy tárgy hozzáér a tálhoz, az megkondul, mint egy harang, csak annál sokkal halkabb és finomabb hangja van. Az emberi test 70 százaléka víz. Láttunk már mit csinál a kő, ha vízbe dobjuk? Hullámokat, interferenciák. Nos, a hangtál rezgései ugyanazt teszik testünkkel, mint a kő a vízzel, hullámoztatja. Megmozgatja sejtszinten, és természetesen feltölti új energiákkal.”
A csoportos hangfürdő minden szerdán 19.10 órától a Seishin masszázs központban.
Időtartama a hangfürdőnek 40 perc.
Belépődíj személyenként 50 lej.
Előzetes telefonos időpont egyeztetés szükséges a korlátozott létszám miatt.
Telefonszám: 0742880 888 (ha nem veszem fel, akkor visszahívom)