Slam Poetry Klub

Bulgakov Café Ismeretterjesztő

Boldogságos újév-újént mindenkinek!!

Reméljük, hogy hagytatok magatokban spirituszt a szilveszteri tőtötttojáskeresztúrivirsli-négyévespezsgőfáradtfanta wombo-combo után, ugyanis január 15-én különleges, új év fogadó Slam Klubbal készülünk Nektek!

Az ígérem, és fogadom címet viselő Slam Klub tematikáját legalább annyira nem kell figyelembe venni, mint az újévi fogadalmakat. A téma ezúttal is szabadon választható.

De amennyiben mégis szeretnétek megmondani, hogy miért is van, vagy éppen miért nincs értelme az újévi fogadalmaknak, bátran jelentkezzetek a megszokott helyeken (Nest instagram/facebook), valamint utolsó utáni percig a mikrofonállványnál.

❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

Az idei Slam Klubokon újra előkerülnek a leporolt pontozótábláink, és egy öttagú zsűri fogja értékelni az elhangzó szövegeket. Így melegítünk be újra a közelgő Slam Poetry Bajnokság előválogatóira!

Szabályzat ► ► ► a téma szabadon választható, zene sincs, kelléket használni tilos és kizárólag saját szerzeményt lehet előadni, maximum 3 percben (15 mp tiszteletidő/bemutatkozás mindenkinek jár). Az időtúllépés pontlevonással jár (minden megkezdett fél perc mínusz 1 pont).

Jó készülődést, sok bátorságot, minél rövidebb szessziót. Találkozunk január 15-én a Bulgakovban!