serdülőkori nem-szuicidális önsértés

Online esemény Ismeretterjesztő

Falcolás – serdülőkori nem-szuicidális önsértés

SZERETNÉM TÁJÉKOZTATNI ÖNÖKET ARRÓL, HOGY AZ ELŐADÁS NEM EGÉSZ NAPOS, NEM ÉLŐ ESEMÉNY, NINCS LÉTSZÁMLIMIT ÉS A LINK BIRTOKÁBAN BÁRMIKOR MEGTEKINTHETŐ!
A téves információk miatt elnézésüket kérem, még csak tanulom az online felületek használatát!!! – Bodai Nóra

Kedves Érdeklődők!
A Hajdúböszörményi Egészségfejlesztési Iroda Lelki Egészség Központja az EFOP-1.8.20-17-2017-00013 azonosító számú projekt keretein belül az aktuális lehetőségekhez illeszkedve online előadásokat hirdet Transzgenerációs és történelmi traumák témakörben. Az előadások megtekintése ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött! Minden héten újabb videókat mutatunk be, Június 4. és 25. között.
Az előadásokra regisztrálni a Facebook eseménynél, vagy pedig e-mailben lehetséges. Kérjük, hogy aki e-mailben veszi fel velünk a kapcsolatot, az legyen szíves megjelölni azt vagy azokat az előadásokat, amelyeket meg szeretne tekinteni!
Irodánk tevékenysége az egészségmagatartás edukációjára, a lelki egészség szerepének kihangsúlyozására az egészséges életmódra való törekvésben, a társas kapcsolatok ápolásának támogatására, a mentális egészséget támogató kapcsolati háló kiépítésére, és a társadalmi stigmák csökkentésére fókuszál. Amennyiben Ön egyet ért azzal, amit csinálunk, kérjük egy megosztással népszerűsítse programjainkat!
Üdvözlettel,
az EFI LEK csapata