RMDSZ lakossági fórum Nagybányán

online esemény Ismeretterjesztő
A járványügyi helyzetre való tekintettel az esemény online-formában, Zoom-rendszerben kerül megrendezésre 2021. január 21-én, csütörtökön 18.00 órától.
A fórumhoz a Zoom-rendszeren keresztül lehet csatlakozni. A csatlakozó linket a rendezvény Facebook eseményében tesszük közzé tíz perccel a kezdés előtt. Bárki (nemcsak RMDSZ tagok) csatlakozhat a Zoom-rendszerhez, a maximális létszám 300 fő. A fórum anyagát rögzítjük, a Zoom-rendszerhez való csatlakozással ehhez beleegyezését adja. Aki nem kíván belépni a rendszerbe, az a gyűlést valós időben követheti a rendezvény Facebook-oldalán.
A felfokozott figyelemre és érdeklődésre való tekintettel kérjük, a kérdéseket előre tegyék fel a fórum Facebook eseményében, bejegyzések (komment) formájában. A kérdéseket 2021. január 18-ig várjuk, hogy maradjon kellő idő ezek témakörök szerinti csoportosítására.
Amennyiben az idő engedi, élőben is lehet majd kérdezni, hozzászólni. Ezt a Zoom chat-szobájában tehetik majd meg. A fórum két órát tart majd. Feltehetően nem lesz alkalom minden kérdés megválaszolására, és nem lesz mindenkinek lehetősége hozzászólni, de ezekre a találkozókra a jövőben is sor kerül majd, remélhetőleg már hagyományos módon.