Repülés Quiz a HungaroControllal

Online Egyéb
Január 26-án a HungaroControl Zrt.-vel együttműködve egy online játékot hozunk nektek értékes, máshogy nem megszerezhető nyereményekkel!
Este 8 órakor előzetes regisztráció és befizetés nélkül elsősorban online, Youtube-on és Facebookon fog zajlani az esemény. 35 kérdésre kell válaszolni, beszélgetőpartnereim a HungaroControl Zrt. munkatársai lesznek, akikkel a Quiz Studioból (1063 Budapest, Szinyei Merse utca 23. fszt 1) közvetítjük az eseményt. A stúdióban az első 10-15 játékosnak tudunk helyet adni, ehhez kérlek az almos+ címre írjatok. Az online és offline résztvevők a játékban semmilyen módon nem lesznek megkülönböztetve.
Ha részt szeretnél venni a játékban, nincs más dolgod mint nézni az élő közvetítést a Facebookon vagy a YouTube-on és leadni a válaszaidat a Typeform-os kitöltő felületen, aminek a linkjét majd a videó leírásában találod.
A legtöbb pontot gyűjtő játékos nyer, döntetlen esetén szétcsapás dönt. Ha ott is döntetlen az állás, akkor a beküldési sorrend alapján döntünk.
Témakörök: minden, amit a repülésről tudni érdemes, kiemelt főszerepben a repüléstájékoztatás.
Nyeremények: Az első három helyezett egyedi nyereménycsomagot nyer és a győztes egy előre egyeztetett időpontban betekintést nyerhet a repüléstájékoztatás és a légiforgalmi irányítás kulisszái mögé.
A nyeremények miatt ez most inkább egyéni játék lesz a megszokott csapatmunka helyett.