Regeneratív Nőijóga,-és Relaxáció tanfolyam

Online Sport, hobbi
6 héten át tartó, heti rendszerességű online nőijóga,-és relaxáció női egészségünk, testünk és idegrendszerünk regenerálódásáért és megújulásáért.
Előzetes jógás tapasztalat nem szükséges.
Fókuszban a női test és idegrendszer, tekintettel a tél végi kimerültségekre és energiahiányokra valamint a tavaszi “átmosódás” és tisztulás szándékaival:
Regeneráció, passzív pihenő pózok
Kilégzések, stresszcsökkentő testhelyzetek, mozdulatok
Egészséges áramlást, vér,-és nyirokkeringést stimuláló gyakorlatok
Hormonrendszert, immunrendszert tápláló relaxáció
Péntekenkénti online közös gyakorlás, 17.30-19.00 óráig.
Dátumok:
2023. február 10., 17., 24., március 3., 10., 17.
A jelentkezés után küldöm a zárt csoport linkjét, ahova bekerülve tudtok majd az ÉLŐ jóga alkalmakhoz csatlakozni.
Az adott tanfolyami óra 1 hétig visszanézhető lesz, így akár többször is tudsz gyakorolni, vagy ha lemaradtál, pótolni az adott alkalmat!
Azonban érdemes az élő órán részt venned, hiszen így sokkal inspirálóbb, ha tudod, hogy “együtt” gyakorolsz velem és a többiekkel. 🙂
A 6 hetes tanfolyam nem pusztán a pénteki jóga órából áll, hanem végigkövetve ezt az időszakot, életmódbeli, táplálkozási, és a jóga gyakorlást segítő tippeket, ajánlásokat is tartalmaz, amiket a zárt csoport felületén kap meg mindenki, aki résztvesz a tanfolyamon!
Ezenkívül jár egy otthoni emlékeztető jegyzet is, hogy a tanfolyam után se vesszen el a tudás és az információ.
Mindenki saját felelősségére vesz részt az online tanfolyamon, ezért kérlek tartsd mindig tiszteletben a tested aktuális állapotát!
A nőijóga kifejezetten a női testre és pszichére alkalmazott jógatípus, ezzel együtt fontos, hogy odafigyelj magadra, és jelezd ha bizonytalan vagy a gyakorlással kapcsolatban, szívesen válaszolok!
A tanfolyamra emailen tudsz jelentkezni, ennek határideje február 8.
Email:
A részvételed a tanfolyami díj befizetésével tudod biztosítani.
A fizetés részleteit a jelentkezés után válasz levélben küldöm.
Részvételi díj: .28.000 Ft
Szeretettel várlak!
Dancs Andrea
nőijóga oktató
Korábbi visszajelzések tőletek:
“Andi workshopjai, női alkalmai megtaláltak engem az életem olyan pontjain, amikor nagy szükségem volt a mélyülsére, a női elcsendesedésre, az újratervezésre és önmagam körbeölelésére. Az első női jóga tanfolyamon tanultam meg tőle, hogy ezeket mind megengedhetem magamnak időnként, és elcsendesedhetek egy-egy ilyen alkalom beiktatásával, amikor egy tapasztalt segítőhöz fordulhatok a nőiség témáiban. Az ismeretei és a személyes, segítő jelenléte minden alkalommal építő volt számomra. A mindennapokban is eszembe jutnak a gondolatai a női ciklusról, a testi, lelki, szellemi periódusosságról, és arról, hogyan tudom mindezeket elfogadni, megszeretni, értékelni a saját életemben. Mindenkinek szívből ajánlom a részvételt!”
zívből ajánlom Andit mindazoknak, akik jógáznának, relaxálnának, vagy esetleg belső utazásra indulnának. Közvetlen, türelmes és segítőkész.🧘‍♀️
Köszönöm a vasárnapi relaxálást. Anyira könnyű beállni a napi rutinba és elfeledkezni a lelkemről. Pedig sokkal jobb érzés, ha erre is odafigyelek.
Le kell ülni az úton, hogy a testet utolérje a lélek, mindig ez jut eszembe (indián történet).
Szép napot!
Kedves Andi! Kívánom neked, hogy továbbra is áradjon belőled a jóság és a nyugalom, amit átadtál nekünk!
Kívánok sok erőt és kitartást, hogy türelemre és a csend szeretetére taníts sokakat, sokunkat.
Szia Andi! Nagyon jól esett és lelazított minden jógás alkalom. Tetszettek a légző gyakorlatok és az is amikor plusz magyarázatot fűztél egy-egy gyakorlathoz (pl. milyen szervre hat) Ha tudok jövök majd máskor is!!! 😊🥰🌸🌼