Pedagógus Fórum Bányai Sándorral – workshop

pin Liceul Teoretic "Apaczai Csere Janos", Cluj Str. I. C. Bratianu nr. 26, 400079 Kolozsvár Ismeretterjesztő

A 2019-es Pedagógus Fórum első meghívottja Bányai Sándor, aki előző évben is járt már nálunk.
Ő a Pécsi Tudományegyetem címzetes egyetemi docense, közoktatási szakértő, élmény- és kalandpedagógiai tréner, felnőttképzési menedzser, szabadidő-szervező. A Kalandok és Álmok Élménypedagógiai és Animációs Szakmai Műhely vezetőtrénere, az Európai Élménypedagógiai Egyesület tagja.
Tanulmányait a Janus Pannonius Tudományegyetemen végezte, továbbképzéseken és szakosító képzéseken vett részt a Franciaországban, az Egyesült Államokban, és az Outward Bound Romániánál. Elmondása szerint legtöbbet a saját képzései résztvevőitől tanult.

A jelenlegi előadása a „Kalandok és Álmok, avagy a hatékony szociális kompetenciafejlesztés formális, nem formális és informális tanulási helyzetekben” nevet viseli.

“Az oktatás állandó változása megköveteli az óvópedagógusok, tanítók, tanárok, nevelők módszertani megújulását. A digitális generációk szemléletének formálásához új élményekre, közösségi tapasztalatokra van szükség. Célunk a kommunikáció javítására, az együttműködés és más szociális készségek fejlesztésére, a közösség élményének megélésére alkalmas eszközöket adni a pedagógusok kezébe.” – Bányai Sándor

A rendezvényen való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékukat a következő űrlap kitöltésével jelezhetik április 17, szerda este 22 óráig.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSejsxqPYNpeQC8F3hfVTXkYetehwQXzFDkWgrYqCyF1Tp9Z7g/viewform?usp=sf_link

A rendezvény KPlusz projekt keretein belül a Kolozs Megyei Ifjúsági Fórum, a Magyar Ifjúsági Központ és az RMDSZ Kolozsvári Szervezetével partnerségben valósul meg.