Oviba megy a gyerekem!

Online Ismeretterjesztő
🚽 Ajaj, nem biztos, hogy teljesen szobatiszta lesz ovikezdésre.
😴 Nehezen alszik el máshol és csak egy-két közeli családtag tudja elaltatni, mi lesz így az oviban?
👩‍👦 Hogyan segítsek neki, amikor reggel el kell válnunk egymástól?
🛡️ Hogyan védjem meg, ha bántják az oviban?
❓ Annyi kérdésem van még!
🤔 Lehet, hogy az óvoda lesz az első állandó gyerekközösség, ahova a gyereked járni fog, és nagyon izgulsz. Az is lehet, hogy bölcsis volt, és mindenki azzal nyugtat, hogy az oviba szoktatás is könnyebb lesz, mégis aggódsz. Nem vagy helikopter, teljesen jogosak az érzéseid.
Amikor hosszabb órákat töltünk egymás nélkül a gyerekünkkel, szeretnénk őt biztonságban tudni, és hogy a gyerek és mi is jól éljük meg a külön töltött időt. Szeretnénk teljes körű használati utasítást adni a gyerekünkhöz, megbízni az óvodapedagógusban, örülnénk, ha szeretne a gyerekünk óvodába járni, és nem élné meg traumaként ezt a változást, de:
❇️ Honnan lesz ehhez az egészhez lelki nyugalmunk?
❇️ Milyen gyakorlati, saját erőből alkalmazható dolgokat próbálhatok ki szülőként, hogy magabiztosnak érezzem akkor is, ha nehezebb helyzetek jönnek?
❇️ Hogyan kaphatok megnyugtató válaszokat az óvodával kapcsolatos legfeszítőbb kérdéseimre?
❣️ Ez az előadás neked szól, ha a fentihez hasonló gondolatok, érzések, kérdések kavarognak benned.
Ebben az online eseményben megélheted, hogy 𝐯𝐚𝐧𝐧𝐚𝐤 𝐯𝐚́𝐥𝐚𝐬𝐳𝐨𝐤, 𝐡𝐨𝐠𝐲 𝐧𝐞𝐦 𝐯𝐚𝐠𝐲 𝐞𝐠𝐲𝐞𝐝𝐮̈𝐥, 𝐡𝐨𝐠𝐲 𝐯𝐚𝐧𝐧𝐚𝐤 𝐞𝐬𝐳𝐤𝐨̈𝐳𝐞𝐢𝐝, amelyeket a javatokra fordíthatsz ebben az izgalmas időszakban.
𝐀𝐳 𝐞𝐥𝐨̋𝐚𝐝𝐚́𝐬𝐭 𝐭𝐚𝐫𝐭𝐣𝐚́𝐤:
🌼 Bacsó Flóra, Kapcsolódó Nevelés oktató, konfliktuskezelési szakember. 10 éve dolgozom szülőkkel, óvodákkal, iskolákkal, kapcsolatok építésén és helyreállításán.
🌼 Kovács Erzsébet, óvodapedagógus, óvodavezető helyettes, mesterpedagógus. Munkám során kiemelt szempont, hogy minden gyerekhez megtaláljam a hozzá vezető egyéni utat, emellett a szülőket kompetens partneremnek és a gyerekeik legjobb szakértőjének tekintem.
👀 𝐇𝐎𝐋, 𝐌𝐈𝐊𝐎𝐑, 𝐌𝐄𝐍𝐍𝐘𝐈𝐄́𝐑𝐓❓
A műhelymunka 08.16-án 17:00-18:15 óra között, Zoomon zajlik, díja 6.000 Ft/fő. Az előadás végén biztonságos légkörben kérdezhettek tőlünk, bőven lesz rá idő, hiszen a maximális csoportlétszám 20 fő!
𝐉𝐄𝐋𝐄𝐍𝐓𝐊𝐄𝐙𝐙 𝐄-𝐌𝐀𝐈𝐋𝐄𝐍 08.10-𝐈𝐆:

Kérlek, az emailbe írd bele a lakcímedet is, hogy ki tudjuk állítani a számlát.
A foglalás akkor lesz végleges, ha megérkezik az átutalás.
Írj akkor is bátran, ha kérdésed van,
Várunk szeretettel!