Öregedésgátlás és természetes szépségápolás

Online: forms.gle Ismeretterjesztő

Öregedésgátlás és természetes szépségápolás belsőleg – dr. Suba Réka online előadása

Kedves Érdeklődő,
amint azt a címben is írtam a szépségápolásra szeretnék tippeket adni. Tehát, nem kozmetikumok felsorolására fog sor kerülni, hanem olyan egyszerű általam is kipróbált praktikáról fogok beszélni, ami segíthet a szépséged “megőrzésében”.
Neked is fontos a megjelenésed? Szeretsz törődni magaddal?
Gondolom igen… Azt is sejtem, hogy szerinted is van összefüggés a megjelenésünk, kisugárzásunk és az önbizalmunk között.
A natúr kozmetikumok előnyeiről már tartottuk előadásokat. Nagy volt az érdeklődés és visszajelzések is azt bizonyították, hogy hasznára vált a jelenlevőknek.
Éppen ezért gondoltam, hogy miért ne beszéljek az “öregedésgátlásról” egy másik nézőpontból?
Azt nem ígérem, hogy megfiatalodsz az előadás időtartama alatt, de azt igen, hogy fogsz hasznos tippeket hallani, amelyekkel, akár kevés befektetéssel is, házilag el tudsz indulni egy tudatosabb úton.
Enni és inni nap, mint nap kell. Ezzel gondolom egyet tudunk érteni. Időt is, energiát is igényel az ételek elkészítése, megrendelése. Akkor miért ne válassz úgy, hogy jobb hatást tudj elérni. Válassz olyan ételeket, amelyek előnyödre fognak válni.
Légy Te az a személy, akire a környezete azt mondja: ” Húúúúhaaa, Te egy napot sem öregedtél!”
Igaz, milyen jó érzés lenne???
Kinek ajánlom ezt az előadást? Milyen korosztálynak? Egy kedves és sikeres bőrgyógyász főorvos egyszer azt mondta nekem, az igazi ránc ellen a védekezést, már a ráncok megjelenése előtt javasolt elkezdeni. Szóval, nem írnék korosztályt… Sokkal inkább szól azok személyeknek, akik tudatosan állnak az élethez és igényesek a szépre.
Az ügyfeleim körében azt tapasztalom, hogyha valamiről megértést szereznek és megértik annak a dolognak a fontosságát, akkor igen is tesznek érte. Így tudnak jobb állapotba kerülni.
Miért ne törekedjünk arra, hogy egy kiegyensúlyozottabb életet élhessünk? Hogy vannak-e, vagy lesznek-e nehézségek közben? Igen. Biztosan. Az egyedüli dolog, ami töretlen kell maradjon, az a kitartás… Az előadáson pedig motivációt és tippeket is teszünk a kitartásod mellé!
Az online bemutatómnál:
– az egyszerűségre,
– a célszerűségre
– és a tapasztalaton alapuló megoldásokra teszem a hangsúlyt!
_____________________________________
Amennyiben egy cseppet is érdekel a téma, jelentkezz be! Ha már egy-két dolgot tanulsz, majd másnap alkalmazod, szerintem megérte neked az az 1 óra.
_____________________________________
Időpontja: augusztus 18 (szerda) romániai idő szerint 20:00 órától.
A ZOOM szoftvert fogjuk használni, amihez leírást is fogunk küldeni az előadás előtt.
A regisztrált e-mail címedre el fogjuk küldeni a bejelentkezéshez szükséges adatokat.
____________
Várlak nagy szeretettel,
dr. Suba Réka, Testszervis Románia, belgyógyász rezidens
“Szeretnénk, ha az életmódváltás nem a lemondásokról, hanem sokkal inkább a lehetőségekről szólna.”
Kérlek töltsd ki ezt a kérdőívet:
Jelentkezz be bizalommal! 🙂