Operett, musical és táncdal gálaest

Temesvári Diákház Kultúra, kommunikáció
2023. március 27-én, hétfőn, 20.00 órától a budapesti operett és musical kiválóságai lépnek fel a temesvári Diákház nagyszínpadán. A gálaműsor szereplői:
Kautzki Armand Jászai Mari díjas érdemes művész, énekes, több tucat magyar film szereplője és híres hollywoodi filmszereplők magyar szinkronhangja valamint számos magyar rádió hangja gazdag karrierje során.
Peller Károly Kálmán Imre emlékplakettel és Honthy-díjjal is kitüntetett operetténekest úgy hisszük nem kell bemutatni a temesvári közönségnek, hiszen osztatlan sikert aratott városunkban a tavaly decemberi adventi gálaesten is.
Feke Pál nemzetközileg elismert, Junior Príma díjas énekes, Magyarország talán legismertebb musicalszínésze, aki több mint 70 világhírű musical és rockopera főszerepét játszotta már el, többek között az István a király, Aida, Elisabeth, Passió, Jézus Krisztus Szupersztár főszerepeit, hogy csak a fontosabbak közül párat említsünk.
A közel 2 órás előadás helyszíne a temesvári Diákház. Jegyek elővételben a Magyar Házban, a TEMISZ irodában vásárolhatók.
Érdeklődni, jegyet foglalni: a 0770-163978 (Szijjártó Tibor) és 0727-005656 (Ilonczai Zsolt) telefonszámokon lehet. A helyek száma korlátozott, a telefonon lefoglalt jegyeket legkésőbb március 24-ig kell átvenni.
A TEMISZ iroda nyitvatartása: hétfőn: 10.00–14.00, 18.00–20.00, kedden: 10.00–14.00 órák között.
A négy előadásból álló erdélyi turné a temesvári nyitógála után Székelyföldön folytatódik. Az előadás helyi szervezője a Temesvári Magyar Ifjúsági Szervezet, főszervező a Defender Productions.