Online Támogató ekzemával élőknek

Online Ismeretterjesztő

🔴 Örömhír, hogy elindult a magyar fejlesztésű DermaSoul online önsegítő program, mely kifejezetten a stresszre felerősödő krónikus bőrbetegséggel és testi tünetekkel élők támogatására készítettünk, mert hiszünk abban, hogy a stressz és a megterhelő életesemények hatására felerősödő testi tünetekkel élők támogatása nem nélkülözheti az ennek ellenálló stressz megküzdő képességünk és tudásunk fejlesztését.
Egyedül nem mindig könnyű és a támogató csoport ereje óriási erőforrás lehet a tüneti javulásban és a gyógyulásban!
💙 2023 áprilisban induló csoportunkba kifejezetten atópiás dermatitissel élőket keresünk!
Online, keti két alkalmas, hétfő és péntek délelőtti csoportunkban a bőrtünetek kiváltásában és felerősödésében szerepet játszó stressz tényezők hatékony kezelésére közösen sajátítjuk el az otthonról végezhető stresszkezelést fejlesztő-, stresszcsökkentő-, traumaoldó önsegítő eszközöket.
A részvétel kiemelten javasolt, amikor a testi betegség hátterében központi szerepet játszanak a lélektani és kapcsolati problémák.
A csoport során a résztvevők elsajátítanak és hazavihetnek egy hatékony stresszkezelő csomagot tele különböző helyzetekre alkalmazható módszerekkel. Emellett azt is megtanulhatják, mikor melyik technikát válasszák a hatékony stresszcsökkentéshez. A csoporton elméleti betekintést nyerhetnek a gyakorlatok hatásmechanizmusába is, hogy az 5 héten át tartó, 10 alkalmas csoport lezárultával mindenki önállóan használni tudja a tanult módszereket.

⚠️ A jelentkezés feltétele:
> Kérjük, hogy a www.dermasoul.hu Kapcsolat menüjében jelentkezzen be és írja meg telefonszámát és a csoport címét, illetve, hogy milyen problémával jelentkezik a csoportba! Hamarosan tájékoztató levelet küldünk Önnek és telefonon keresni fogjuk, hogy egyeztessük az ingyenes első interjú időpontját!
> Kérjük, regisztráljon be, töltse ki a www.dermasoul.hu oldalon található Életminőség-felmérést (30 perces állapotfelmérés) és olvassa át az első, ingyenes témakört!
> Kérjük, hogy (fél évnél nem régebbi) bőrgyógyász szakorovosa igazolását a diagnózisról, valamint a bőrállapot súlyossági indexéről hozza magával az első interjúra!

🔹Díjazás
48.000 Ft (10 hetes előfizetési díj a DermaSoul Önsegítő online programjára: 18.000 Ft + 3.000 Ft / 60 perces csoport alkalom)
🔹Időpontok
Fix heti rendszeres időpontok hétfőn- és péntekenként, reggel 10:00 – 11:00 -ig
🔹Dátumok
április: 21 péntek; 24 hétfő; 28 péntek;
május: 8 hétfő; 12 péntek; május 15 hétfő; 19 péntek; május 22 hétfő; 26 péntek;
június 2. péntek
🔹Csatlakozna?
Nem kell mást tennie, mint első interjúra jelentkezni a https://dermasoul.hu/ oldalon a Kapcsolat lapfölnél!

❤️ Szeretettel várjuk jelentkezését a stresszel szembeni nagyobb ellenálló készséget fejlesztő, önismereti és kapcsolati működést segítő csoportjainkon!

Üdvözlettel a csoportvezetők:
Német Borbála
klinikai szakpszichológus,
integratív pszichoterapeuta

+36 20 343 1573
és
Geszvein Erika
tanácsadó szakpszichológus,
EMDR practitioner,
autogén tréner

+36 20 428 9697