Mr. és Mrs.

Szabadka Kultúra, kommunikáció
2021. december 9-én 19 órai kezdettel Csütörtök esték elnevezésű rendezvénysorozatunk következő vendégei Verebes Linda és Pindroch Csaba, akik a Mr. és Mrs. – Pár-bajok öt színben című közös előadásukat adják elő a Kosztolányi Dezső Színház színpadán.
Mr. és Mrs. – azaz Verebes Linda és Pindroch Csaba színészházaspár közös színpadi munkája egy népszerű angol kortárs író komédiája.
A színészek az előadás öt jelenetében, ötféle kapcsolatban, öt különböző jellemvonású embert formálnak meg. Hol felhőtlenül szórakoztató, hol szívbemarkoló, de mindig mélyen emberi és őszinte történetek, melyek a férfi és nő kapcsolatának örök dilemmáit járja körül.
A darab öt különböző jelenetből áll – öt pár-baj, azaz öt férfi és nő története elevenedik meg a színpadon. Az előadás különlegessége, hogy a két színész végig a színpadon tartózkodik, ott „változnak”, öltöznek át a következő karakterré és ők díszítik át a színpadot is jelenetek között. A produkcióra nem akármilyen alkotói gárdát sikerült felkérni: az öt jelenetet öt rendező és öt ismert divattervező álmodta színpadra.
Rendezők: Herendi Gábor és Fonyó Gergely, Dolmány Attila, Megyeri Zoltán és Nagy Viktor
Jelmeztervezők: ARTISTA, Herczeg Zoltán, Katti Zoób, MANIER, Náray Tamás
Látványtervező: Pater Sparrow
A hatályos járványügyi intézkedések értelmében a részvétel korlátozott.
A belépés ingyenes, de helyfoglaláshoz kötött.
Regisztrálni a 024/672-110-es telefonszámon, a e-mail címen vagy a VM4K Facebook-oldalán üzenetben lehetséges.