Moonboard Angyalváró koncert

Gemma Book Café, Marosvásárhely Zene
Időpont: 2022.12.21., SZERDA, 16:00–17:00
Bemutatkoznak a Moonboard Egyesület zenés foglalkozásra járó ovisai, zongorista diákjai, sor kerül a Művészeti Líceum diákjainak közös produkciójara. Elhangzanak karácsonyi dalok énekelve és zongorázva is, emelett népszerű klasszikus zongoraművek.
A MOONBOARD alapító tagjai, Munkácsi Dóra és Bordos Kinga nem csak zongoratanárként dolgoznak együtt a marosvásárhelyi Művészeti Líceumban, hanem zenésztársak is egy kamarazenekarban. Legújabban Bordos Csillával együtt létrehozták a nevükből összeálló Moonboard (MUNkácsi-BORdos) Egyesületet, amely egy olyan alkotói műhelyt próbál bevezetni a helyi köztudatba, ahol a résztvevők betekintést nyerhetnek a zene, a tánc és a képzőművészet ágazataiba.
Célunk, hogy megteremtsük a lehetőséget arra, hogy a vásárhelyiek ne csak a Művészeti Líceumban tanulhassanak művészeteket, hanem kötetlenebb formában is kipróbálhassák magukat, majd koncerteket és kiállításokat szervezzünk együtt, és a résztvevőknek sikerélményük legyen.
Jelenleg a zongoraleckékre jelentkeztek érdeklődők, van köztük ötéves és hatvanöt éves is, de bármilyen más hangszer és művészeti ág is szóba jöhet, hiszen sokféle művésszel és pedagógussal vettük fel a kapcsolatot, akik kezdő és haladó szinten is vállalnak tanítást egyénileg vagy csoportosan. Háromhavonta pedig szeretnénk egy közös tevékenységet, előadást szervezni a zenével, képzőművészetekkel és táncokkal, megteremtve az átjárást a művészeti ágak között.