Modern Isten?! – Télitábor 2019

Complex Turistic Puiu Vallás

Modern Isten?!

Zsidók 13,8
Jézus Krisztus tegnap, ma és mindörökké ugyanaz.

Mi az örökké változatlan? Isten… tudom, de ki Ő? Mit jelent, hogy változatlan? Miért kell nekünk a változatlan? Hiszen új dolgok megismerésével lehet fejlődni, növekedni, változni. A változást tulajdonképpen hajhásszuk. Rengeteg dolgot szeretnénk lecserélni, megváltoztatni. Legfőképpen pedig magunkat. Nyughatatlanul várjuk az újabb ingert, és az új dolgok éltetnek bennünket. De kísér az önkéntelen változás, az idő is. Őszülünk. Csak nem mindegy, hogy hogyan. Mitől várjuk a változást? Meglepő, hogy a Változatlan az, ami a legnagyobb változást érheti el bennünk. A Változatlan pedig képes egészen személyes lenni, “hozzánk változni”, emberi alakot ölteni és rátalálni arra a legbensőbb, Változatlanul váró részünkre, amelyet végső soron Ő teremtett belénk. És amely, végső soron, a tartós változást idézi elő.

A tábor célja az Istennel való találkozás, elmélyülés a 19-35 éves korosztály számára. Szeretettel várunk Téged is, függetlenül attól, hogy milyen felekezethez tartozol. Ha nem hiszel Istenben, de foglalkoztat a téma, vagy egyszerűen csak kíváncsi vagy, akkor ne tétovázz! Neked is itt a helyed!

A tábor főelőadója Bogyó András lesz Budaörsről, aki 2016 óta az Exodus ifjúsági misszió vezetője.

Különleges meghívottunk Csiszér László erdélyi származású budapesti keresztény zenész és előadóművész, akivel közösen is dicsőíthetjük majd az Urat.

Regisztrálni 2019. február 1.-ig lehet(*): https://goo.gl/forms/SPOmXSVzkznGkPbE3
Early bird regisztráció december 31-ig 185 RON.

Tudj meg többet a témáról, programról, előadóról, helyszínről és elérhetőségeinkről a weboldalunkon: www.telitabor.ro

(*)Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a helyek száma korlátozott, ezért érdemes minél korábban bejelentkezni.