Mese-Sziget – (én)határok – online mesekör

On-line Egyéb

Mese-Sziget – (én)határok – online mesekör
Meg tudjuk védeni saját határainkat? Tudjuk képviselni a saját érdekeinket, vágyainkat, akaratunkat? Különbséget tudunk tenni a saját vágyaink, és mások elvárásai között? Milyenek a határaink? Elválasztanak és összetartanak? Keretbe foglalnak vagy korlátoznak?
A Mese-Sziget központi kérdései ezúttal a határ köré csoportosulnak. Meglétére, átjárhatóságára, milyenségére, fenntarthatóságára fókuszálunk. Ebben egy Grimm mese is segítségünkre lesz.
A Mese-Sziget egy olyan hely, ahol a fény forrását a mesék képezik. A mese irányt mutat, támogat és eligazít bennünket. Az élőszavas mesemondást követően együtt bontjuk ki a mesei képekben megjelenő érzéseket, és keressük a magunknak feltett kérdésekre a válaszokat. Mesés találkozásaink kéthetente az online térben zajlanak, Zoom-alkalmazás segítségével, melyhez előzetes jelentkezés szükséges, a létszám korlátozott (max. 10 fő)
Időpont: 2021. január 29. 17,00-19,00
Jelentkezni messenger üzenetben vagy a email címen lehet. A jelentkezés a részvételi díj átutalását követően válik véglegessé.
Részvételi díj: 3000 HUF vagy 1000 RSD. Amennyiben a részvételi díj kifizetése gondot jelent, kérlek keress meg, hogy találjunk rá megoldást.
A foglalkozásokat Ricz Dencs Tünde, mentálhigiénés szakember, alkotó-fejlesztő meseterapeuta vezeti