Meditációs est

Online Egyéb
Sok szeretettel köszöntelek kedves Érdeklődő!
Szívből örülök annak, hogy az angyali vezettetés által rám találtál, és figyelmedbe ajánlhatom a következő online meditációs programot, amit egy élő bejelentkezés keretein belül fogok megtartani.
Ennek a meditációs estnek az a célja, hogy mindenki a saját egyéni szintjén egy magasabb szintre emelje a lelkében élő szerelem rezgését, és ezáltal a számára elérhető legmagasabb rendű szerelmet élhesse meg léte minden szent pillanatában. Az újhold csodálatos teremtő fénye alatt kapcsolódunk majd a szerelem angyalaival, akik végtelen sok áldást fognak lehorgonyozni szívűnk szentélyébe.
Program terv:
19:00 – 20:00 A fizika szintű vonzódás blokkjainak oldása – A szent nász manifesztálása. (szakrális csakra hangolás)
20:00 – 21:00 Az érzelmi szintű kapcsolódás blokkjainak oldása – Lélektársi energiák manifesztálása. (szívcsakra hangolás)
21:00 – 22:00 Az elkülönülés illúziójának az áthangolása – Az isteni szerelem fénykódjainak manifesztálása. (koronacsakra hangolás)
Részt vehetsz a meditációs esten akkor is, ha jelenleg párkapcsolatban élsz és szeretnéd elmélyíteni a szerelmetek szépségét, és akkor is, ha éppen a következő gyönyörű párkapcsolatod megteremtésére hangolod a lelked.
Helyszín: Az otthonod – online esemény
Részvételi díj: 5.000 Ft
Időpont: 2022.07.28. (csütörtök) 19:00 – 22:00 óra
A program online, egy zárt Facebook csoportban lesz megtartva, a meditációk korlátlan ideig visszanézhetőek lesznek.
Jelentkezés írásban a email címen lehet.
A jelentkezést beérkezési sorrendben, a részvétei díj befizetése mellett tudom elfogadni.
Sok szeretettel várlak Benneteket az online világon keresztül!
Szeretettel,
Major Erika
www.majorerika.hu