MedicalScan Szeminárium

Online Ismeretterjesztő
❗Az esemény ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött! ❗
Regisztrálni az alábbi linken tudsz ➡️ https://my.demio.com/ref/HolMJsg4QV2Ro089
Semmirekellő? Mihaszna? Elfuserált? Életképtelen? Hasznavehetetlen? Buta? 😢
Nem is gondolnánk, hogy ezeknek a szavaknak mekkora ereje van. A negatív gyermekkori élmények ugyanis sokkal nagyobb mértékben meghatározzák életünket és egészségünket, mint hinnénk.
A bántalmazás – mely lehet fizikai vagy szóbeli – a gyermek testi, lelki, szociális sérülését eredményezi. 🛑
A gyermek “elnáspángolása” még mindig a fegyelmezés leggyakoribb formája világszerte, annak ellenére, hogy a legtöbb országban a gyermekek mindenfajta testi fenyítése teljes tilalom alatt áll 🚫.
A negatív gyermekkori élmények a személyiségzavar, szenvedélybetegség 🚬 🍺, önveszélyeztetés és az öngyilkosságra való hajlam kialakulásában is szerepet játszanak.
⬇️⬇️⬇️
Következő, július 27-i élő MedicalScan szemináriumunkon ezt a témakört járjuk körül Dr. Makara Mihály (Dél-Pesti Centrumkórház) belgyógyász, hepatológus segítségével.
A Doktor Úr rendszeresen tart külföldön is előadásokat, beleértve az európai és amerikai májkutatási társaságok kongresszusait, számos könyv és könyvfejezet szerkesztője és szerzője.
A mindennapokban számos májbetegséggel küzdő pácienst kezel. A betegségek egy része valamilyen káros szenvedély, szokás miatt alakul ki, így rengeteg függő beteggel találkozik munkája során. Ebből kifolyólag legújabb kutatási területe a szenvedélybetegségek és egészségkárosodások hátterében lévő negatív gyermekkori élmények vizsgálata.
Technikai információk:
❓Az előadás végén lehetőség lesz további kérdések feltevésére (név nélkül).
🎥Az eseményről felvétel is készül, melyet később megosztunk e-mailben, amennyiben beleegyeztél, hogy megkereshetünk téged.
👉Ha nem pipáltad be ezt a checkboxot, még az előadás előtt tudod módosítani a regisztrációs oldalon.
⚠️Az alábbi linkre kattintva regisztrálhatsz: https://my.demio.com/ref/HolMJsg4QV2Ro089
Időpont: 2022. JÚLIUS 27., SZERDA, 18:00 UTC+03