Márkaépítés az Instagramon

online esemény Ismeretterjesztő
Egy teljesen új szemléletmóddal fogjuk neked oktatni ezt a felületet. Amellett, hogy megtanítunk minden technikai tudnivalóra, ami ehhez a felülethez kell, megtanítunk még egy nagyon lényeges dologra: hogyan kommunikáld a márkádat vizuálisan.
Azt gondolom, hogy ehhez nem elég instagurunak lenni. A legtöbb Instagram-oktató elmondja neked, legyen szép feeded, legyen egységes, csinálj szép képeket, használj filtereket, aztán abrakadabra, legyintesz hármat a pálcáddal, és máris profi tartalomkészítő lettél.
Hohó, álljunk meg egy szóra! Bárcsak ennyi lenne az egész! De a fotózás egy külön szakma. Hogyan várják el tőlünk, hogy varázsütésre gyönyörű tartalmat készítsünk?
Ezért ezen a tanfolyamon nagyon nagy hangsúlyt fektetünk rá, hogy megtanítsunk vizuálisan kommunikálni, és ki tudná ezt a leghitelesebben oktatni, ha nem egy befutott fotós, aki mögött több ezer, különböző márkáknak elkészített kép áll.
A tanfolyam létezik élő online rendezvény és élő rendezvény formájában is, személyes részvétellel.
A “Márkaépítés az Instagramon” élő online rendezvény egy két délelőttös webinárium keretében kerül megrendezésre: 2021. január 20-21. (szerda és csütörtök) 10:00-14:30 között.
Részletes információ és jelentkezés itt: https://tevagyabrand.hu/instagram/