Lovastúra-vezető tanfolyam

Csíkszereda Ismeretterjesztő
A tanfolyamot a szakmában jártas, illetve abban tevékenykedők számára indítjuk.
A sikeres vizsgát a Turisztikai Minisztérium által jóváhagyott (Avizat) és az Oktatási- és Munkaügyi Minisztérium által akkreditált oklevéllel igazoljuk, az elismert diplomával pedig megszerezheti a Lovastúra-vezető endegélyt (Ghid de turism ecvestru – cod COR: 511309).
****
❗Condiţia de acces la un curs de specializare respectiv de ghid de turism ecvestru se realizează numai pentru persoanele care deţin un certificat de calificare de ghid de turism conform Articolului 8 din ORDINUL nr. 637 din 1 aprilie 2004 pentru aprobarea Normelor metodologice privind conditiile si criteriile pentru selectionarea, scolarizarea, atestarea si utilizarea ghizilor de turism.
****
A tanfolyam tananyaga megtalálható a weboldalon, ugyanitt iratkozni is lehet: https://edutechconsulting.ro/…/74/lovastura-vezeto-kepzes
Jelentkezzen most!
👉 A jelentkezés feltételei:
– Érettségi
– Egészségügyi alkalmasság (adeverintă medicală cu menţiunea “apt Ghid de turism ecvestru)
– Helyi idegenvezető diploma másolata
📍Időtartam: 2021. november 5 – december 11.
Az elméleti és gyakorlati órákat Romfeld László, szakképzett lovasoktató tartja, az oktatásban részt vesz állatorvos, mentős nővér, valamint egy képzett hegyimentős.
Az elméleti órákat Csíkszeredában, a gyakorlatot egy közeli lovardában és terepen tartjuk.
A képzés ára: 2000 lej, amely magába foglalja az iratkozási- illetve vizsgadíjat, az elméleti részt és a gyakorlathoz kapcsolódó tevékenységeket
Jelentkezni a linkre kattintva lehet 2021. október 30-ig:
https://edutechconsulting.ro/…/74/lovastura-vezeto-kepzes