Lelki családi örökségeink

Ludas Egyéb

Mindannyian egy láthatatlan hálóban élünk. Elődeink működése által szőtt hálóban. Jelenkori életünket, választásainkat meghatározza mindaz, amit fogantatásunk pillanatában örökül kapunk az őseinktől. Miközben azt gondoljuk, hogy saját életünket éljük, működésünk szinte minden szegmensére hatással vannak azok a felmenőink, akik előttünk éltek. Ez felemelő érzés is lehet, ugyanakkor szorongással is tölthet el bennünket.
Önismereti műhelysorozatunkon arra keressük a válaszokat, hogy a hozott „csomag” milyen módon befolyásolja az életünket. Arra is, hogy „itt és most”-ban megjelenő érzések milyen múltbeli lenyomatokból táplálkoznak. Jelenkori sikertelenségeink, kudarcaink párválasztási vagy párkapcsolati nehézségeink gyökere, akár több generációra is visszavezethető.
Téged várunk, ha:
– úgy érzed, folyamatosan ugyanazokat a köröket futod, és ez nem tesz boldoggá,
– gyakran élsz át kudarcokat a mindennapjaidban,
– szeretnéd megszakítani a lehúzó, destruktív működési módodat,
– kapcsolataid mindig hasonló mintázatot mentén alakulnak,
– a családodra gondolva szorongó, nehéz érzések jelennek meg benned
– szeretnél rátalálni a származási családodból fakadó életerőre
A négy alkalomból álló önismereti műhelyek alkalmat teremtenek arra, hogy szembenéz mindazzal, amit hoztál, de arra is, amit tovább szeretnél adni az utánad következő generációnak.
A műhelyek egymásra épülnek, de önálló egységet képeznek. Módszerét tekintve pszichodráma és meseterápiás elemeket tartalmaz. A csoport zárt.
Időpontok:
2020. szeptember 19. 10-15 óra, helyszín: Furioso Élménypark jurtája (Ludas, Kosztolányi Árpád 40.)
2020. október 3. 10-15 óra, helyszín: Furioso Élménypark jurtája (Ludas, Kosztolányi Árpád 40.)
2020. október 17. 10-15 óra helyszín: megbeszélés szerint
2020. október 31. 10-15 óra helyszín: megbeszélés szerint
A résztvevők száma korlátozott (max. 10 fő), jelentkezési sorrendben történik a kiválasztás. Részvételi díj: 2500 din/alkalom
Jelentkezni lehet e-mailben:
vagy címen, vagy telefonon:
0665115102 (Karolina) vagy a 0638396682 (Tünde) vagy messenger üzenetben.
Az önismereti műhelysorozatot: Vörös Karolina, pszichológus, pszichodráma pszichoterapeuta és Ricz Dencs Tünde, mentálhigiénés szakember, pszichodráma pszichoterapeuta, alkotó-fejlesztő meseterapeuta
.