Koppány első szólóalbuma megjelenése

Felvidék Zene

október 8.,08:00

 

Édes élet – Megérkezett Koppány szóló dalához készített klipje!

A Rómeó Vérzik örökmozgó frontembere, Kovács Koppány elérkezettnek látta az időt, hogy elkészítse első szólólemezét, most pedig az első klip is megérkezett!

Több, mint negyedszázad Rómeó Vérzikezés után Koppány elérkezettnek látta az időt, hogy megvillantsa egy másik arcát is, így ezúttal egy igazi vadnyugati hangulatú country lemezzel örvendezteti meg a rajongóit október 8-án. Nem csak az errefelé ismert, modernebb megközelítésű country előadók, mint Kid Rock, Uncle Kracker vagy éppen Jason Aldean, hanem a klasszikusabb ízek is felcsendülnek, mint például Alan Jackson, vagy Johnny Cash. Koppány maga így beszélt erről:
„Nagyon szeretem ezt a cowboyos életvitelt, ezáltal a country zenét is, sőt mostanában csak azt hallgatok. Tavaly ősszel szedtem össze az elmúlt évek dal ötleteimet és Lengyel Pista barátomat kértem meg, hogy hangszerelje meg a dalokat, formáljon belőle Koppányos, country lemezt. Szerintem, brutálisan sikerült neki és nagyon jó volt vele együtt dolgozni.”

Az elsőként klipesített „Édes élet” remekül megmutatja ezt a „Vadkeleti” romantikát, ami átitatja Koppány mindennapjait, ezáltal pedig a zenéjét is. Van itt minden, ami csak kell: lovak, pick up, BBQ, italozás és persze maga a Vadkelet!

Koppány első szólóalbuma, a Vadkelet hőse október 8-án jelenik meg.

Előrendelhető a www.koppany.sk weboldalon.

Klip:

https://www.youtube.com/watch?v=B9MS4nupdMk