Kikötő portré: Harmincz Rita

Komárom Ismeretterjesztő

Január 10-én, kedden 18.00 órai kezdettel szervezik meg a Kikötő – Polgári Szalon következő rendezvényét a komáromi Szinnyei József Könyvtár épületében. A szalon vendége Harmincz Rita író, világutazó.

Hogy lesz valakiből világutazó? Mikor gyűri le félelmeinket a kalandvágy? Ha utazunk, több időnk jut-e magunkra? Milyennek tűnik korábbi élete Indonéziából és miért épp ott érzi magát a legjobban? Mire csodálkozott rá leginkább a távolból? Van-e ára a vágyaink megvalósításának? Mikortól válik otthonná az idegen és lesz helybélivé a turista? Hol és mi fogta meg a leginkább? Milyen szokásokat sajátított el az elmúlt években? Beszélgetés külső és belső utazásokról egy hamisítatlan világutazóval a Kikötő – Polgári Szalon 2023. januári rendezvényén.

Vendég: Harmincz Rita, író, világutazó
Házigazda: Bödők Gergely, történész

A beszélgetést követően egy vetített válogatást láthatunk Harmincz Rita fényképeiből. A leggyorsabb helyes válaszadók meghívott vendégünk új dedikált kötetével gazdagodhatnak.

Az esemény látogatóinak felajánlásait (jelképes 1 euró = 420 forint), vagy tetszés szerinti adományát ezúttal is jótékony célra ajánljuk fel.

Az eseményen hang- és fényképfelvételek készülnek! A rendezvény szervezése és lebonyolítása a hatályos járványügyi szabályoknak megfelelően történik!