Kamasztanya

Ludas Ifjúsági, gyermek

Kamasztanya – tábor 12-15 éves fiataloknak
Lenne kedved öt napig együtt lenni olyan fiatalokkal, akik hozzád hasonlóan gondolkodnak? Megoszthatod a véleményedet a világról, beszélhetünk az örömeidről, a téged ért igazságtalanságokról. Izgalmas történeteket hallgatunk meg, majd közösen beszélgetnénk róla. Csak annyit és csak úgy, ahogy kedved van hozzá! Kicsit ránagyítunk az emberi kapcsolatokra, az érzésekre, és mindarra, ami téged érdekel. De lesz szépségápolás, sőt elkészítheted a saját kencédet is. És nem csak azt: kedvenc tárgyadnak, a telefonodnak új szerkót csinálhatsz, és a saját külsődet is feldobhatod egy-egy vagány kiegészítővel. A mozgás sem marad ki: öt napon keresztül lovagolni tanulhatsz. Ne aggódj, a telefonodat hozhatod magaddal, hisz szükség lesz rá: fényképezni és videózni is fogunk!
Korosztály: 12-15 évesek
A tábor időpontja: július 26 – július 30 (hétfőtől-péntekig), 9-17 óráig
A tábort Ricz Dencs Tünde, mentálhigiénés szakember-meseterapeuta, Erdélyi Olívia és Basarić Tímea vezetik.
A tábor díja: 1400 din/fiatal/nap, mely tartalmazza a reggelit (pogácsa, gyümölcs), ebédet (főétel+köret), és a délutáni uzsonnát (süti, fagyi), valamint a kézműves foglalkozások anyagszükségleteit. Testvérek és barátok esetén 10% kedvezményt adunk.
A tábor létszáma: max. 25 fő, 15 fő esetén megrendezésre kerül.
A részvételt jelentkezési sorrendben fogadjuk. Jelentkezés és bővebb információ: e-mailban () vagy a 0638396682-es telefonszámon.

Kevesebb jelenjen meg