I. Magyarkanizsai Online Főzőverseny

Magyarkanizsa - online Sport, hobbi

Úgyis otthon leszel, úgyis főzöl vagy sütsz valami finomat, MUTASD MEG nekünk és legyél te az online főzés első koronázatlan királya! :)
Mindenki, aki április 24-e és 26-a között az esemény beszélgetés részébe feltölt a készülő illetve az elkészült finomságról képet vagy videót, automatikusan részt vesz a versenyen! BÁRHONNAN részt vehetsz, viszont díjat vagy nyereményt csak Magyarkanizsán áll módunkban átadni.

AMIT VÁRUNK:
– Jó minőségű fotó(k) vagy videó, de egy humorral fűszerezett “bemutató jellegű” videó MINDENKÉPP ELŐNYT JELENT A PONTOZÁSNÁL!!!
– Mivel ez nem egy átlagos főzőverseny, mi sem átlagos főzést várunk, de jöhet bármi :) Minél poénosabb, viccesebb a beküldött “anyag”, minél inkább mosolyt csal az arcunkra és még ínycsiklandó is a kreáció, annál nagyobb eséllyel lehetsz TE az online főzés első királya! Az első 3 helyezett díjat kap!!!
A pontozást egy három tagú zsűri végzi a fenti kritériumok alapján.
Lesz “közönségszavazás” is!!! Itt KIZÁRÓLAG a kapott lájkok (illetve bármilyen reakciók!!!) száma lesz mérvadó!
A közönségszavazás nyertesei a támogatóink által felajánlott nyereményekkel lesznek gazdagabbak, melyek között van pizza, 2 személyes ebéd, vásárlási utalvány, kézműves sörök de még wc papír csomag is, mely manapság ritka kincsnek számít :D S a lista folyamatosan bővül, TÁMOGATÓK FELAJÁNLÁSAIT TOVÁBBRA IS VÁRJUK! :)

FONTOS:
Az egyazon ételről készült fotókat/videókat EGY BEJEGYZÉSBEN töltsétek fel! Ha félrement a dolog, töröld ki és töltsd fel újra EGYBEN!!!
Egy személy több étellel is versenyezhet, DE NAPONTA CSAK EGYEL MEGENGEDETT!
Netről leszedett vagy saját, de pl tavalyi képpel nem ér versenyezni, ezért ha ilyet tapasztalunk, a versenyzőt kizárjuk a versenyből!!!

TEHÁT RÖVIDEN:
Péntektől vasárnap délután 5 óráig küldhetitek a mesterműveket IDE AZ ESEMÉNYBE, pontozás vasárnap este, a közönségszavazás folyamatos… :)
Minden egyéb kérdéssel keressetek bennünket bizalommal üzenetben!!! :)

Támogatóink:
Creative Graver – Magyarkanizsa
Venezia – Magyarkanizsa
Tandari Tanya – Martonos
Atlantis üzletek – Oromhegyes
Evopapir DB – Magyarkanizsa
Magyarkanizsai Sörfőzde
Pizza Brothers – Magyarkanizsa

Szervezők: Gábor Bödő és Zsombor Újvári
NEM HARAGSZUNK MEG HA MEGOSZTOD VAGY MEGHÍVOD ISMERŐSEIDET!!! :)
Töltsd el az otthonodba zárt hétvégét vidáman, kreálj valami finomat, töltsd fel ide ÉS NYERJ!!! :)

* Az esemény kizárólagos célja a szórakoztatás, hogy kényszerűen otthonunkba zárva is minél kellemesebben tudjuk eltölteni a karantén idejét, és jókedvűen, büszkén vállaljuk az általunk sütött, főzött ételeket, s ezzel akár elismerést is szerezhessünk! Az esemény NONPROFIT, a szervezők semmilyen anyagi juttatást ezért nem kapnak, politikától független, kizárólag a közösségi szórakozás céljából jött létre!
KÖSZÖNJÜK HA TÁMOGATSZ MINKET!!! :)