Hunyad megyei látványosságok nyomában

Hátszeg Ismeretterjesztő
Szeretettel várunk kétnapos buszos kirándulásunkra december 11-12. között, amely során a következő történelmi jelentőségű helyszíneket fedezzük fel Szima Márton vezetésével:
Soborsin, királyi kastély és múzeum – Déva vára – Vajdahunyad vára – Őraljaboldogfalva, református templom – Kolcvár – Malomvízszuszény, a Kendeffy család által építtetett 14. századi kápolna – Sarmisegethuza (dák erődítmény) – Demsus, Szent Miklós-templom – Zeykfalva, Istenszülő elszenderedése templom.
A szállásunk Hátszegen lesz, 2 ágyas szobákban, terveink szerint minél közelebb a központhoz, így vacsora után lehetőségünk nyílik majd egy kellemes esti sétára. A hotelben lehet igényelni vacsorát és reggelit egyaránt, ezért megkérünk, hogy a jelentkezési űrlapon jelöljétek be, ha szeretnétek élni ezzel a lehetőséggel. A vasárnapi hazaindulás előtt megállunk ebédelni a Hanul Domnesc Călan csárdában, így senki nem fog üres gyomorral hazatérni. További részletekkel hamarosan jelentkezünk.
Belejelentkezni az alábbi linken szükséges: https://forms.gle/QGb5UL7mFFiyS83e6
Figyelem! Mivel a járványügyi helyzet alakulása egyre aggasztóbb és bármikor érvénybe léphetnek újabb korlátozások, ez alkalommal csak azon személyek jelentkezését tudjuk fogadni, akik rendelkeznek oltási igazolással. Ugyanakkor fenntartjuk a jogot a program módosítására, esetleg a kirándulás teljes lemondására