Hangolódó – meseműhely várandósoknak

Szabadka, Magyarkanizsa Egyéb
Szeretettel várunk meseműhelyünkre, ha várandós vagy, ha szeretnél foglalkozni azzal, ami a lelkedben történik ebben az időszakban, ha mélyebben kapcsolódnál nőiségeddel, anyaságoddal, testileg-lelkileg szeretnél jobban megérkezni az új szerepbe, és ha úgy érzed, a támogató női kör a segítségedre lehet.
A várandósság kiemelt időszaka a női létnek: csodás, és egyben félelmetes is a változás, ami történik. A várakozás időszakában formálódik, alakul és változik a várandós kapcsolata a benne fejlődő magzattal, a saját testével-lelkével, és a szűkebb és tágabb környezetével.
A műhely ideje alatt ezt a változást, formálódást támogatjuk meg mesék segítségével. A mesék esszenciálisan hordozzák mindazt a tudást, bölcsességet, működési módot, ami erre az izgalmas időszakra (is) jellemző. Segítségükkel a várandósság ideje alatt megjelenő érzéskavalkád értelmezhetővé, megélhetővé, kimondhatóvá válik – mindez nemcsak a várandósság időszakát, hanem a szülés-születés élményét, valamint a megszületendő babával való kapcsolódást is más megvilágításba helyezi.
A műhely 6 alkalomból áll, egy foglalkozás 2,5 órás. Zárt, kis csoportban (max. 8 fővel) dolgozunk, ahol biztonságosan megélhetővé válik a belső munka.
A műhely keddi napokon 16.30-19.00 óra között, az alábbi dátumukon valósul meg:
1. 2022. március 29.
2. április 12.
3. május 3.
4. május 17.
5. május 31.
6. június 7.
Jelentkezési határidő: 2022. március 20-a
Jelentkezni az alábbi kérdőív kitöltésével lehet: https://forms.gle/nXMMSSCD81GrTStn9
Részvételi díj: 2000 din/alkalom (egyben 10500 din)
A csoportot vezetik: Ricz Dencs Tünde, mentálhigiénés szakember, pszichodráma vezető, alkotó-fejlesztő meseterapeuta és Vígi Sára, dúla.
A program megfelelő érdeklődő esetén indul el, igények szerint Magyarkanizsán vagy Szabadkán. Kérjük, amennyiben a részvételi díj kifizetése problémát okoz, keress minket üzenetben a vagy a címek egyikén.