Gyermekkori kötődési minták

ClujHub Ismeretterjesztő

Gyermekkori kötődési minták – Szülők Iskolája 2

Sok szülő tudatosan dolgozik azon, hogy kiegyensúlyozott kapcsolatot alakítson ki gyermekével. A gyermekkorban kialakult kötődési minták gyakran befolyásolják a későbbi életkorban a kapcsolatok alakulását. Mit tehet egy tudatos szülő annak érdekében, hogy gyermekénél egy biztonságos kötődési mintát alakítson ki, elkerülve a szorongóan elkerülő vagy ambivalens kötődést? A Kőszikla Gyülekezet által szervezett Szülők Iskolájának második alkalmán a különböző kötődési mintákról tart előadást és beszélget a résztvevőkkel Dr Balla Annamária klinikai pszichológus.
Annamária a klinikai és nevelési pszichológusként végzett munkája melett egyetemi tanár és gyakorló evangéliumi keresztény, Nagyváradon él.
Bátorítunk, hogy pároddal együtt vegyetek részt a képzésen. Amennyiben nincs lehetőséged a gyermekedet nagyszülőkre bízni, igénybe veheted a gyerekfelügyeletet, amit a Szülők Iskolájával párhuzamosan biztosítunk a közelben lévő Planetárium Kidsben.
A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérünk, december 5-ig jelentkezz be az alábbi linken:
FONTOS: 40 helyet tudunk biztosítani, ezek beteltével akár határidő lejárta előtt is zárjuk a regisztrációt. Ugyanakkor ha már regisztráltál, és valami miatt mégsem tudsz részt venni, kérünk jelezd minél előbb Szilágyi Eszternél (0748 212 347), szeretnénk megadni a lehetőséget minél több érdeklődőnek, hogy részt vehessen.
A szülők iskolája költségeit a Kőszikla Gyülekezet fedezi, de arra kérünk, segíts nekünk együtt jót tenni! A helyszínen lesz lehetőség anyagilag támogatni egy kiválasztott karitatív célt. További információ a későbbiekben.