GYEREKKLUB: ÉLMÉNYEKBEN GAZDAG ÚTSZAKASZ

Temesvár-Belvárosi Református Gyülekezet Ifjúsági, gyermek

Időpont: 2022. április 9., szombat, 10:00

 

Az idei tanévben Pál apostolt kísérjük végig utazásain. Legközelebbi gyerekklubunkon betekintést nyerhetünk Pál apostol Filippiben töltött napjaiba.
Éjféltájban Pál és Szilász imádkoztak és énekkel dicsőítették az Urat… – vajon hol történhetett ez meg? Egy születésnapi partyn? A tengerparton? Egy dicsőítő koncerten?

EXTRA!!!
Kedves Szülők! Életünket sok-sok emlékezetes pillanat tölti meg. Ilyen különleges alkalom az, mikor egy családban gyermek születik. Az a bizonyos dátum örökre meghatározza az élet legapróbb területeit is. Milyen érzés köthető a gyermek születésnapjához? Hála? Öröm? Izgalom?
Bizony, az ÚR ajándéka a gyermek, az anyaméh gyümölcse jutalom. – olvashatjuk a 127. zsoltárban.
Ezért az ajándékért fogunk mi is hálát adni, kicsit bekapcsolódva a szülők örömébe. Minden hónapban egyszer, a gyerekklubok alkalmával, szeretnénk felköszönteni gyülekezetünk születésnapos gyermekeit, imádkozni értük, hálát adni azért, hogy pont azon a napon születtek, amelyiken…
Szeretettel várunk minden kedves gyermeket az áprilisi gyerekklubunkra április 9-én, különösen azokat, akik ebben a hónapban ünneplik születésük napját!