Felelősséget vállalni az érzéseimért?

Online tér Tudomány, oktatás

Január 18-a  és 21-e között szervezik meg a három online alkalomból álló Hogyan lehetek őszinte önmagammal és másokkal bírálat nélkül? önismereti eseményt.

Az online alkalom ITT lesz elérhető.

Hogyan tudom a saját értékeimet képviselni úgy, hogy közben figyelek a körülöttem élőkre is? Tudom-e, hogy mik a számomra fontos értékek? Mi a szándékom és mit szeretnék? Meg tudlak-e érteni akkor is, ha nem értek egyet veled? Ezekre és sok más kérdésre is keressük a válaszokat az INGYENES, ERŐSZAKMENTES KOMMUNIKÁCIÓ “KIHÍVÁS” HÉT-ben:

3 nap – 3 élő bejelentkezés – 3 téma, gyakorlatokkal :

1.nap január 18. (hétfő) –

Mit jelent felelősséget vállalni az érzéseimért? Te vagy a hibás azért, ahogy érzem magam, vagy valahol máshol keressük annak gyökerét? Mi az én felelősségem és mi nem az? Miért fontos, hogy felelősséget vállaljunk a megéléseinkért?

  1. nap, január 20. (szerda)

Empátia vagy szimpátia? Empatikus vagyok, vagy mégsem? Hogyan tudok egyre hosszabb ideig jelen lenni? Mit jelent egyáltalán „JELEN” lenni?

  1. nap, január 21. (csütörtök)

Mi a különbség a Kedvesség és Őszinteség között? Tudom-e, hogy mit szeretnék? Ki tudok-e lépni a kritikus gondolkodásomból és őszintén, bántás nélkül elmondani, ami a szívemben él? Tudok-e kérni a követelés helyett?