ÉVSZAKOK (online, 0-4 éveseknek)

online esemény Ismeretterjesztő
A november 29., vasárnapi ÉVSZAKOK című online előadásra az Ariel Színház jegypénztáránál (Nyomda utca 4. szám) lehet jegyet váltani személyesen, csütörtökön és pénteken 10-13 illetve 17-19 óra között.
Az előadás linkjét a néző által megadott e-mail címre küldjük el, a jegyvásárlást követően. A link segítségével vasárnap 8 – 20 óra között nézhető az előadás.
További információk: a 0740566454 mobilszámon, naponta 9-13 óra között.
Az online jegyvásárlást igyekszünk mihamarabb megoldani! Köszönjük a megértést!
///
ÉVSZAKOK
-csecsemőelőadás –
Minden év kezdetén olyan hideg van, hogy alig várjuk már a tavaszt, amikor rügyet bont a faág, ezt követi a nyár, ilyenkor melegen süt a nap; aztán beköszönt az ősz és színesre festi a faleveleket, legvégére pedig a tél marad: fehér takaróval betakarja az utcát, a háztetőt, a domboldalt… Mennyi változás egy év alatt! Ami biztos: egy évvel nagyobbak lettünk.
Ezúttal egy olyan kirándulásra invitáljuk pöttöm nézőinket (és szüleiket), amelyen megismerkedünk az évszakok színeivel és hangjaival, élőlényeivel, természeti csodáival, az előadás végén pedig együtt fogunk játszani.
*
Az előadás szereplői: Bonczidai Dezső, Gáll Ágnes és Szabó Dániel; zenei közreműködő: Dull János, díszlet- és jelmeztervező: Lukácsy Ildikó; rendező: Barabás Olga.