Erőforrásaink – a Nyitott Akadémia

Nyitott Akademia, online előadas Ismeretterjesztő

Erőforrásaink – a Nyitott Akadémia ingyenes programsorozata

A Nyitott Akadémia programjainak általában fontos eleme a személyes jelenlét, a valódi találkozás lehetősége. A koronavírus-járvány ezt egy időre sajnos elvette tőlünk. Ugyanakkor látjuk, hogy ebben a nehéz helyzetben – amely mindenkit érint, de mindannyiunk számára másképpen nehéz – mekkora szükség van érvényes információkra, használható lélektani tudásra, emberi hangra és együttlétre. Ha máshol nem lehet, akkor legalább a virtuális térben.

Éppen ezért május 27-én és 28-án megrendezzük a Nyitott Akadémia történetének első online rendezvényét. E két napos programsorozat keretében nagyszerű lélektani szakemberekkel beszélgetünk arról a témáról, amellyel most mindannyiunknak dolgunk van: belső erőforrásaink mozgósításáról, a nehézségekkel való megküzdésről.

A nagy témán belül sok különböző területet és problémát érintünk majd – csupa olyasmit, amit visszajelzéseitek alapján különösen aktuálisnak érzünk, vagy a sikeres megküzdés szempontjából alapvetően fontosnak tartunk.

Mindannyiunk közös érdeke, hogy viszonylag egészséges lélekkel hagyjuk majd el karantént, ezért szeretnénk, ha ezek az értékes információk minél többekhez eljutnának, és a lehető legszélesebb körben hasznosulnának. Éppen ezért ez a programsorozat INGYENES – csapatunk, előadóink és szerzőink ajándéka Nektek.