Erdélyi Vándoregyetem

Sztána Ismeretterjesztő

Erdélyi Vándoregyetem

15171321_671487523018858_8079735604235019339_n

Az ErGo Egyesület idén kilencedik alkalommal szervezi meg az Erdélyi Vándoregyetem interdiszciplináris szabadegyetemet és szakmai konferenciát.

Homoródfürdõ, Torockó, Krasznamihályfalva, Kisdisznód, Nyárádszentlászló, Kalotaszentkirály, Vársonkolyos és a Madarasi Hargitára után Sztánára látogat az EVe.

A hagyományokhoz híven több tudományterületrõl vonunk be elõadókat, hogy közérthetõ, tudománynépszerûsítõ elõadások keretén belül próbálják megközelíteni a vándoregyetem témáját.

Nem maradnak el a szokásos szabadidõs tevékenységek, koncertek, játékok sem.

Fontosabb adatok:
Helyszín: Sztána
Időpont: december 2-4.
Jelentkezési határidõ: november 27.
Jelentkezési űrlap: https://goo.gl/forms/5DStQJKuv7lmVtPp1

Árak:
Kedvezményes részvételi díj: 100 lej
Teljes árú részvételi díj: 200 lej

Az ár magába foglalja a szállást (panziós körülmények), az étkezést (napi három) és minden program részvételi díját (borkóstolók, kirándulások, koncertek stb.). A helyszínre kijutni egyénileg, vagy a csapattal közösen, vonattal lehetséges.

A kedvezményes helyekre egyetemi hallgatók jogosultak, ezek száma korlátozott. Túljelentkezés esetén az igényléseket az ErGo kinevezett bizottsága bírálja el. Elõnyt jelentenek: diákköri konferenciákon való részvétel, konferenciákon elért eredmények (díjak), szakmai, ifjúsági és diákszervezetekben való aktív részvétel, szakmai programokon való részvétel, kiemelkedõ tanulmányi eredmények.

Jelentkezési határidõ: november 27.
Visszajelzés: november 28.