Entrópia – Kémia nyári tábor 2017

Kolozsvár Egyéb

Entrópia – Kémia nyári tábor 2017

Idén júliusban is várunk kincses Kolozsvárra, hogy tölts velünk egy fergeteges hetet. Ha te is épp annyira szereted a barátságos hangulatot és a jó társaságot, mint a kémiát, és alig várod már, hogy ne csak az iskolapadban, hanem a kémiai laboratóriumban is kipróbálhasd magad, köztünk a helyed!
Mire számíthatsz? Ismerkedhetsz a tudománnyal egyetemünk laboratóriumaiban és az egyetemista élettel a változatos délutáni programok alatt. A laboratóriumi munka tanári felügyelettel történik.

A tábor alatt segítséget nyújtunk az egyetemre való beiratkozáshoz a végzős diákoknak.

Helyszín: Kolozsvár
Időpont: 2017, július 17-23
Jelentkezési határidő: 2017 július 7, péntek, 23:59
(A táborba legkésőbb július 17, déli 12:00 óráig várjuk a diákokat, viszont aki nem tudja megoldani másképp az utazást, annak már július 16-án este tudunk szállást és társaságot biztosítani. Az oda-vissza utat nem támogatjuk, a diák saját magának kell megoldja.)
Részvételi díj: 80 RON ami magába foglal: hétfőtől péntekig napi 2 étkezésés (reggeli és ebéd) szombaton reggeli és közös bográcsozás, bentlakásban való 6/7 éjszakai szállást (érkezéstől függően), városban levő utaztatást (a gyárlátogatásnál csak), programokon való részvételt, esetleges belépőket.
Ezen kívül zsebpénz tetszés szerint hozható természetesen.

Jelentkezési feltételek:
– a diák X-XII. osztályos kell legyen
– jelentkezési lap kitöltése:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScKo8VR0ubfRXSXfV_MsUKAnuclBntpOpz8VxYYZjJWItHlsg/viewform?c=0&w=1
– motivációs levél, max. egy A4 oldal, 12-es betűméret, Times New Roman betűtípus (rövid bemutatkozás; kémiához, természettudományokhoz való hozzáállás; iskolán kívüli tevékenységek; motiváltság)
– kémia tanár ajánlólevele

Túljelentkezés esetén (helyek száma: 25) a kért motivációs levél és ajánlás mellett figyelembe vesszük a korhatárt is, idősebb (végzős) diákok előnyben részesülnek.
A résztvevők listáját közöljük a jelentkezés lejárta után július 5.-én.
Ha a résztvevők között van a neved és vissza is igazolod, hogy megjelensz a táborban, a következő dokumentumokra lesz még szükségünk:
– szülői igazolás szkennelt változata (vagy jó minőségű fényképe), e-mailben elküldeni (az alábbi linken található egy minta)
https://docs.google.com/document/d/1DVgz4NFRj7ZIdj9j8Db6kMkamlj5WMqIeFzF5m_aV30/edit?usp=sharing
– igazolás a háziorvostól az egészségügyi állapotodról, elhozni

Kérdéseidet az alábbi címre várjuk:
Mindenkit sok szeretettel vár a KOMIX ! :)