Elvált apák – beszélgetőkör

Online Ismeretterjesztő
Két hete került sor az első beszélgető körre, ami a visszajelzések szerint nagyon hasznos volt a résztvevők számára. Sokan itt mondhatták ki először félelmeiket és tapasztalták, hogy nincsenek egyedül a kétségeikkel elvált apaként.
“Jó volt hallani más történeteit, nézőpontjait és hasznosak voltak a tippek, amiket a hozzám hasonló helyzetben lévő apáktól kaptam. Jó volt végre beszélgetni ezekről a témákról.”
A témák továbbra is:
Hogyan tudjátok megtartani és fejleszteni a kapcsolatot a gyerekeitekkel, illetve , ami szerintem ennek nagyon fontos eleme, az anyukával hogyan ápolható jó viszony, hiszen válás ide vagy oda, szülőket egy életen át párt kell alkotnotok.
Számos kérdés merülhet még fel bennünk, bennetek, aminek apropóján most a második szabad beszélgetésre invitállak titeket.
A beszélgetés Zoomon fog történni, én, mint coach tartom majd a kereteit a beszélgetésnek, de a célom, hogy egy olyan nyitott és megtartó kör alakuljon ki, ahol őszintén kimondhatjátok, ami foglalkoztat a témán belül benneteket és azokra kaphassatok tőlem és egymástól más-más nézőpontokat, válaszokat, új lehetőségeket.
A csoport létszáma maximum 10 fő, így ha szeretnél részt venni rajta, minél előbb regisztálj a beszélgetésre.
A beszélgetés ingyenes!
Időpont:
2023.02.08. 19:00
Helyszín:
ZOOM