Dr. Zacher Gábor: Mindennapi mérgeink

Székely Mikó Kollégium, Sepsiszentgyörgy Ismeretterjesztő
Időpont: 2023. MÁRCIUS 21., KEDD, 19:00–21:00
A toxikológia tárgya nem csak a különböző drogok vagy az alkohol témájában merülhet ki. A Mindennapi mérgeink című előadásában a Dr. Zacher Gábor olyan hétköznapi, ám annál mérgezőbb jelenségekre fókuszál, mint például a düh, a harag vagy a frusztráció.
Gondoljunk csak bele, hogy naponta hányszor és milyen helyzetekben mérgelődünk: infláció, háború, politika, foci, reklámok a filmek legjobb jeleneteinél, gyereknevelés, munkahelyi gondok, féltékenység, tehetetlenség stb., stb. Tele vagyunk mérgekkel.
JEGYEK online vásárolhatóak, a fennmaradó helyeket a helyszínen értékesítjük.
♻️ Legyünk környezettudatosak és tegyünk együtt a környezetünkért! ♻️ Elég ha okostelefonján bemutatja jegyét a helyszínen belépéskor!
https://www.eventikum.ro/esemenyek/zg-sepsiszentgyorgy/
– – – – – – –
Helyszín: Székely Mikó Kollégium, konferenciaterem
Helyek érkezési sorrendben!
Kapunyitás: 18:30
Kezdés: 19:00
– – – – – – –
Rendezvényünk nem sajtónyilvános, így az ott elhangzottakról hang-, kép- és videofelvétel készítése a szervezők írásbeli hozzájárulása nélkül tilos! Az előadóink által tett nyilatkozatok megjelentetése nem engedélyezett! A jegy megvásárlásával a látogató hozzájárul, hogy róla promociós céllal, mint az előadás résztvevőjéről kép-, hang- és videofelvétel készülhet.