Dr. Mérő László-Az elvek csapodár természete

Planetarium Ismeretterjesztő

Létezik-e olyan elvszilárdság, mely egy életen át megdönthetetlen? Vajon akkor tesszük-e jól, ha makacsul ragaszkodunk elveinkhez, vagy ellenkezőleg, épp a betartásukban gyakorlott rugalmasság a nyerő?
És ha így van, egyáltalán van-e értelme elveket fabrikálni?
Hogyan lelhetjük meg a tökéletes egyensúlyt érzelmeink és elveink közt, egyáltalán létezik-e olyan.
Mérő László rendkívüli előadása – mely pikáns sztorikkal fűszerezett – mindannyiunk számára tartogat meglepetéseket.

Dr. Mérő László az egyik legnépszerűbb matematikus és pszichológus, az ELTE Gazdaságpszichológiai szakcsoportjának egyetemi tanára. Előadásai annyira népszerűek, hogy alig lehet bejutni rájuk.
Több mint tíz hazai és külföldi egyetemen tanított többek között gondolkodási stratégiákat, játékelméletet, pszichometriát, logikai és matematikai tárgyakat. Sokan a Magyar Narancsban megjelent írásairól, illetve ismeretterjesztő könyveiről ismerik. 1987-ben alapított saját céget; számítógépes játékok fejlesztésével foglalkoznak, valamint a Darwin’s Marketing Evolution alapítótársa, szenior tanácsadója.
Szélesebb közönségnek írt, számos idegen nyelvre lefordított könyvei közül az Észjárások, az Emberi matek, Az érzelmek logikája, és a Mindenki másképp egyforma a legismertebbek.

Most végre december 6-án 19.00 órától, Kolozsváron hallgathatjuk meg Mérő László rendkívül népszerű előadását Az elvek csapodár természetéről. A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.