divideD – #szeresdazenet kampány

Online esemény Ismeretterjesztő

divideD – Online Koncert – #szeresdazenet kampány

Cyber-Retró-Modern-Neon-Metal-Pop… Vagy hogy is mondjam..?! 😃
2021. február 21 – én egy olyan zenekar lesz a vendégem a Schrotify Streaming Studioban, akiket a kezdetektől jól ismerek, mégse tudtam soha bekategorizálni.
Ami biztos, hogy felejthetetlen élményt nyújtanak az előadásaikkal. Mind hangzásviláguk, mind megjelenésük, mind a mondanivalójuk kirobbantja az emberi agyat a helyéről, ezáltal pontosan azt kapjuk, amire szükségünk van egy koncerten: hogy ingerküszöbünket átlépve utazunk egy nagyot. Most repüljetek hát velünk a divideD Univerzumban. 😉 🤟
Itt az idő, hogy egy újabb profi zenekar lehetőséget kapjon tőletek a támogatásra ebben a zenészeknek kimondottan nem kedvező időszakban.
Az online koncert a #szeresdazenet kampány keretein belül zajlik. A lényege, hogy felhívjuk a figyelmet a magyar zeneipar jelenleg meglehetősen elkeserítő helyzetére és arra, hogy a zenészek illetve más szórakoztató szolgáltatók minőségi előadásukért korrekt honoráriumot érdemelnek.
Az eseményhez a hozzáférési díjat, azaz a támogatás összegét a zenekarral egyeztetve határoztuk meg, ami az élő zene életbentartását segíti elő.
A bevétel a kötelező költségek levonása után a zenekart illeti, akik ezt a most gőzerővel készülő HARMADIK NAGYLEMEZÜKBE TÖMIK! 🙂
Légy velünk, használd profilképedhez a #szeresdazenet keretet, és élvezd a minőségi szórakoztatás online formáját.