Change – életmódváltás online program

Healthy Vibes - Sepsiszentgyörgy Ismeretterjesztő

A CHANGE programunk Online verziója tökéletesen passzol a koronavírus okozta kialakult helyzethez, hiszen házhoz viszi az személyre szabott fejlődést – sport és táplálkozás témáiban.

Kinek szól? Szeretnél egészségesebb testben, fittebben büszke lenne a tükörképre? Szeretnéd javítani a táplálkozásod, hogy egy funkcionálisan jól működő szervezeted legyen, anélkül, hogy fogyókúráznod kelljen? Szeretnéd okosan és egészségesen megtervezni az edzéseidet és figyelni a sérülések elkerülésére? Szeretnéd ha nem egyedül kellene edzeni és ha könyebb lenne elérni a célt? Szeretnéd, ha teljesen rád lenne szabva az edzés és táplálkozás, hogy igazán hatékony legyen a változás, mindezt úgy, hogy folyton van melletted valaki aki irányít, motivál és segít? Szeretnéd mind ezt fogyás vagy egy teljesítményre való felkészülés céljából? Na, akkor neked! :)

Hogyan működik? Röviden:
1. Regisztrálsz a weboldalunkon.
2. Megcsinálod a fizikai, táplálkozás és életmód felmérőket.
3. Mi elemezzük és megcsináljuk a terved (táplálkozás szokások javítása és edzésterv), amit egy online rendszerben számodra is elérhetővé teszünk és LIVE követjük hogyan haladsz.
4. Edzés videóink segítségével mozogsz.
5. Folyamatosan konzultálunk a fejlődésed érdekében és figyeljük az eredményekre.
6. Élvezed a különleges meglepetéseket és lehetőségeket, amiket tőlünk kapsz. :)

A program első csoportja 2020.04.27.-én kezd.
Jelentkezési határidő 26.04.2020. A programba csak az regisztrálhat, aki vállalja, hogy minimum 2 hónapig velünk dolgozik. Az egészséges életmódváltáshoz idő kell és mi nem promováljuk azokat a gyors megoldásokat, a melyek nem az egészségeteket szolgálják, ezért. :)

A program ára 200 RON vagy 42 EUR/hónap és bármelyik országból lehet csatlakozni, mivel ONLINE program, csak internet szolgáltatásra és egy számítógép/laptop vagy okostelefonra lesz szükséged.
Jelentkezés és egyébb információk: wwww.mychangecenter.com
#maradjotthon #mertotthonrólislehet #jönanyáris #csakszóltunk