Bródy János koncert

Szatmár Megyei Múzeum előtti tér Zene

Bródy János, a Kossuth- és Liszt-díjas, a Magyar Köztársasági Érdemérem Középkeresztjével elismert zeneszerző-szövegíró-előadóművész Szatmárnémetibe érkezik!
A dalszerző – aki az Illés és Fonográf együttesek meghatározó egyénisége, Szörényi Levente egykori szerzőtársa, Koncz Zsuzsa és Halász Judit dalok értelmi szerzője, a Kőműves Kelemen, illetve az örök érvényű István, a király rockopera egyik megálmodója – a mai napig hűséges maradt önmagához, szerénynek mondott előadói képességeivel is hitelesen és mindenki által érthetően fogalmazza meg nemzedékének álmait és csalódásait.
Bár dalai már bizonyították, hogy túlélik a viharos idők hullámait, itt a vissza nem térő alkalom, hogy újra lássuk a színpadon a magyar nyelvű rockzene alapító atyját, aki ezekben a viharos időkben is vigaszt nyújt és reményt ad, hogy lesz még egyszer szép a világ.
Bródy János koncert a 2022-es Partiumi Magyar Napokon, augusztus 21-én, vasárnap este 21:30-tól a Szatmár Megyei Múzeum előtti téren felállított Tarr Beton színpadon!