BOLDOG NYÁRFALEVÉL

Maros Művészegyüttes Ismeretterjesztő
BOLDOG NYÁRFALEVÉL
A MAROS MŰVÉSZEGYÜTTES ÉS A SPECTRUM SZÍNHÁZ ELŐADÁSA
A Maros Művészegyüttes székházában szeptember 29-én, szerdán este 19 órától Tamási Áron Boldog nyárfalevél című darabjának előadására várják a nagyérdeműt.
A darab alaptémája a megmaradás, a helytállás, a hűség és a szeretet a történelem viharában. A gyötrő szenvedélyeket, a hazajutás és az egymásra találás vágyát, a hitetlenség és a bizalom, a kétkedés és a bizonyosság küzdelmét hordozó dráma kifejezőerejét gazdagítja Kelemen László zenéje és a Maros Művészegyüttes színes-fergeteges táncbetétei.
Rendező: Török Viola.
Koreográfus: Varga János
A Spectrum Színház és a Maros Művészegyüttes művészei mellett az előadásban fellép Bogdán Zsolt kolozsvári Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művész.
A produkció időtartama 1 óra 30 perc.
A belépő egységes ára 20 ron.
Jegyek a helyszínen kaphatóak, de előzetes helyfoglalás szükséges: 0757059594-es vagy 0744301875 telefonszámon hétköznaponként 9-13 óra között, valamint 17-19 óra között.
A szervezők fenntartják a programváltozás jogát! A járványhelyzet alakulása befolyásolhatja a program lefolyását. Az eseményen a járványügyi szabályok betartására kérjük a résztvevőket.